• 瀏覽: 19,567
  • 回覆: 183
+2
而撒旦又名魔鬼,又名古蛇,又叫大紅龍~~~係物質世界既代表,金錢、權力、名譽、地位等等,都係從世界而黎,所以基督徒話世界係由撒旦掌管,因為人追求名與利,陷係世界既情慾之中,人心墮落,惡行滔天,個天先唔鍾意我地,要滅我地~~撒旦有名無實,變化萬千,鼓動人心行惡,違背神,等同人背叛國家,正如有人試探耶穌,納稅給凱撒合不合法,耶穌就答,凱撒的歸凱撒,上帝的歸上帝,既然萬物係上帝創造,一切都會回歸源頭,最終都係歸番比神,人會死,你的都歸你的子孫了,不是歸你~~~咁追求名利有咩用呢?

引用:
原帖由 湊熱鬧的人02 於 2021-10-23 10:30 AM 發表

死亡當中有你的至親, 你可接受嗎?!
可以嘅, 曱甴係冇道德倫理嘅!

全部人中晒之後,就無新增個案架喇,英國人加油

引用:
原帖由 吹唔漲掹唔長 於 2021-10-23 11:00 AM 發表

手joke易啲搵工
去火葬場燒屍,啱晒佢地,又做返老本行!

引用:
原帖由 半頁正魚蛋 於 2021-10-23 09:51 AM 發表
他們是鐵了心要集體免疫
是全民染疫

英毒封都無用了

英國什麼都好,吸淡空氣都自由,移英港人真係唔好返黎

連基本生存人權都無保障,講其它有咩意義

引用:
原帖由 LYT-C 於 2021-10-23 11:50 AM 發表

可以嘅, 曱甴係冇道德倫理嘅!
這點確實不如曱甴, 所以我哋中國人有自知之明, 只好推行以清零為目標的防疫政策

好快全民中招。

引用:
原帖由 -man 於 2021-10-23 11:27 AM 發表

藍屍五毛又玻璃心了,無得返大陸叫雞
我吾叫G但我D黃西

不是100%防重証,5 萬個感染者會有幾百個重証或至死

千祈唔好封城,BNO難民嚟緊呀

多數死d老弱殘兵,慳醫療、福利。。。國策之一!

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-10-23 09:06 AM 發表
英國在夏季解除防疫限制後,在周五(22日)錄得49,298宗新冠肺炎確診個案,首相約翰遜表明,現階段沒有跡象顯示需要封城...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211023/photo/bkn-20211023053638470-1023_00992_001_01b.jpg?20211023053905

英國疫情擴大又物資供應困難,另外脫歐後 ...
政棍計算:

死咗嘅人,冇得投票。
在生嘅人,反抗封城。之後投票俾對家。

結果係。。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]