• 瀏覽: 19,492
  • 回覆: 183
+2
引用:
原帖由 吹唔漲掹唔長 於 2021-10-23 11:01 AM 發表

變相提醒咗班人點搞第五波出嚟
黃人已經暗藏地下,漢奸走狗膠官準備攪這波殺著。大家看看故事發展吧~

引用:
原帖由 小魔女yiyi 於 23-10-2021 11:05 發表

人係咁啦
我估係因為遊戲規則問題,人定左D高難度規則,分A同B類人,有錢同窮人,所以人人都想做上位者,先至有競爭,本來有競爭係好事,但有D人叻過頭,唔依規矩,變成有D人有利益,有D人無,形成對比~~此對比愈來愈嚴重~~就係貧富懸殊~~~

封的話,移左過去D黃絲可以發揮所長

引用:
原帖由 剎華 於 2021-10-23 11:08 AM 發表

我估係因為遊戲規則問題,人定左D高難度規則,分A同B類人,有錢同窮人,所以人人都想做上位者,先至有競爭,本來有競爭係好事,但有D人叻過頭,唔依規矩,變成有D人有利益,有D人無,形成對比~~此對比愈來愈嚴重~~就係貧富懸殊~~~
貧富懸殊

度度都有
睇彩數~!

依家封城好衰仔.
會比前盟友無限恥笑.

引用:
原帖由 小魔女yiyi 於 23-10-2021 11:09 發表

貧富懸殊

度度都有
睇彩數~!
其實貧富懸殊係咪真係無得解決?定係果班天才精英唔想解決?

香港不要比佢地入境呀!否則香港會爆到九彩添呀!

最緊要黃c唔好返黎香港。

引用:
原帖由 剎華 於 2021-10-23 11:12 AM 發表

其實貧富懸殊係咪真係無得解決?定係果班天才精英唔想解決?

你問下最高
我唔知道

好少事唧,邊使封城咁大陣仗呀。

反正又唔係喺香港發生

封又死,唔封又死唯有博一舖大細喇

引用:
原帖由 小魔女yiyi 於 23-10-2021 11:14 發表

你問下最高
我唔知道
點解人多會產生咁多煩惱,神仲叫人生養眾多,遍滿全地?其實呢個世界既資源係足夠人類正常發展的,只不過D人嫌人生唔夠精彩,搞呢樣搞果樣,浪費晒資源,到左我地呢代,已經無法挽救,唯有繼續下去,直到世界末了,沒有最差,只有更差,我可以預見末後世界既糟糕情況了~~~會唔會懸崖立馬,人類大醒覺,神會憐憫世人,比我地繼續玩落去?在神無咩無可能的,無土地可以變土地,無空氣可以變空氣,無人可以整人出黎,只要乖聽話,神錫晒我地~~~

引用:
原帖由 剎華 於 2021-10-23 11:21 AM 發表

點解人多會產生咁多煩惱,神仲叫人生養眾多,遍滿全地?其實呢個世界既資源係足夠人類正常發展的,只不過D人嫌人生唔夠精彩,搞呢樣搞果樣,浪費晒資源,到左我地呢代,已經無法挽救,唯有繼續下去,直到世界末了,沒有最差,只有更差,我可以預見末後世界既糟糕情況了~~~會唔會懸崖立馬,人類大醒覺,神會憐憫世人,比我地繼續玩落去?在神無咩無可能的,無土地可以變土地,無空氣可以變空氣,無人可以整人出黎,只要乖聽 ...

即係天話事

全民染疫實施中,封什麼城?

真係好自由。。。。快啲移民過去啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]