• 瀏覽: 19,518
  • 回覆: 183
+2
引用:
原帖由 hk_fletcher 於 2021-10-23 11:13 AM 發表
最緊要黃c唔好返黎香港。
佢地邏輯就係,我去邊到都有自由,有危險政府和相關部門一定要救。

當年這是大帽山港女的金句,也是現今曱甴的座右銘。

引用:
原帖由 半頁正魚蛋 於 2021-10-23 09:51 AM 發表
他們是鐵了心要集體免疫
響西方政要, 財閥眼中, 只要班佢哋眼中嘅"低端人口"死光死淨, 世界經濟就可以永遠繁榮落去。金毛Johnson正正就係有呢種思路。

引用:
原帖由 如意jim 於 2021-10-23 10:00 AM 發表
英國人努力我全力支持你地       仆街杏家橙
藍屍五毛又玻璃心了,無得返大陸叫雞

引用:
原帖由 小魔女yiyi 於 23-10-2021 11:23 發表

即係天話事
神只係一個代名詞,可以叫天,可以叫至高者,天外有天,最大果位,靈界係存在的,天上既事我知道不多,但一定係有個主宰,究竟咩係神?超乎萬有,獨一存在就係神!古人借天謂之神,因為抬頭只有一片天,獨一,意思差不多吧~~這是古人的智慧,敬拜獨一那位~~~那位見人敬畏天,亦不介意人怎稱呼他,既然神變亂得口音,各族發音都唔同,又點會在乎人點稱呼佢?

香港都有班on9仔女話想與病毒共存

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-10-23 09:10 AM 發表
最緊要爆得開心啲.
快樂缺氧!

聖誕有冇火雞吃?

與病毒共存就意味著英國好快變成制造變種病毒的溫床

手……………英國……………要人

沒完沒了

即係人都有中文名同英文名,小說翻譯更有各國名字,郭靖翻譯做唔同語言都有唔同叫法啦,都係叫佢之嘛~~~

英國可能會比美國快1步滅絕

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-10-23 10:52 AM 發表

傷風感冒啫
全民染疫才是王道
不過有復陽番發喎!

好事,英國假髪人恐襲香港法律,多十萬宗也是報應。

英國佬頂住,黃畜成9日掛在口邊支爆支爆,吾好中呀醜死怪,支爆係黃屍怪物成9日幻想事情!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]