• 瀏覽: 6,089
  • 回覆: 84
+2
真陰公。

鬼島多黃畜加上杜曱甴宣染用暴力手段,再加上學會超前部署隊冧大法,髮L功教人活摘器官換$,生活在鬼島真正民不聊生!

有好多人都係披著人皮嘅狼

恩將仇報畜生都不如😏

蔣公大罵:娘希匹!

引用:
原帖由 暗影小草 於 2021-10-23 10:07 AM 發表

唔系回教,但印度教我冇記錯都系同一個分支演變出來
回教是猶太教分支

印度教是印度傳統宗教,跟回教完全無關系

種姓制度是阿利安人成功入侵印度之後,強加於印度人民的統治手段,並不是印度本土產生的

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-10-23 09:04 AM 發表
台灣新北市新莊區昨天驚傳凶殺案,78歲楊江姓老婦人身中14刀倒臥家中。監視器發現死者曾當保母一手帶大的20歲李姓男子涉有重嫌,案發前不久才被老

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210625/485069590523547648681975.jpeg/-NkvzBwSgqZ0_9UYiMh7hxGUXxA7khtbvgplOr4KZTo?v=w1280r16_9 ...
現實版養狼🐶咬心口RIP

引用:
原帖由 好逸惡勞 於 2021-10-23 09:41 AM 發表
所以呢,台灣人並不是想像中那麼和善,有禮
和善、有禮都係好耐好耐之前嘅事,現在嘅台灣嗰一代已經失去咗中華民族傳統嘅優良道德觀念。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-10-23 09:11 AM 發表
或者殘酷d講句, 老婆婆要怪自己教隻畜生教得唔好
呆灣係咁,你想佢哋點?高尚人格係呆灣人眼中只係狗屎黎

引用:
原帖由 暗影小草 於 2021-10-23 10:07 AM 發表

唔系回教,但印度教我冇記錯都系同一個分支演變出來
印度教早過基督教最少千幾2千年而回教更加遲過基督教6百年!

識得為自己既不滿發聲同行動,係自稱有學識既公義L眼中叫做公義!