• 瀏覽: 9,454
  • 回覆: 63
+3
寧為肉歲  毋寧死

有咩事搞到生無可戀呢,如果為咗條女,咁就真係無謂

樓主真係唔拍比人笑

係好可惜

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-10-23 08:48 AM 發表
葵涌發生男子墮樓事件,現場為華景山路9號華景山莊20座,昨晚(22日)10時55分,警方接獲一名姓黃男子報案求助,指其家

18歲仔咩事要死

華景山莊未聽過私樓黎?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211023/bkn-20211023001035952-1023_00822_001.html
山上神主牌樓都未聽過?... 

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-10-23 09:05 AM 發表

一齊期待 masatse009入黎講兩句
懷疑呢個馬沙謝唔係以前果個

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-10-23 08:48 AM 發表
葵涌發生男子墮樓事件,現場為華景山路9號華景山莊20座,昨晚(22日)10時55分,警方接獲一名姓黃男子報案求助,指其家

18歲仔咩事要死

華景山莊未聽過私樓黎?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211023/bkn-20211023001035952-1023_00822_001.html
RIP

九龍區山頂樓,唔平!

口60年代吹不要食白粉, 90年代不要加入黑社會, 2000年遠離丸仔, 今時今日要脫離既黃社會是基本, 連原本唔係邪教既都要家長指引

真係好可惜,辛苦了父母養育到咁大個,家住華景山莊,應該生活也不是差,何解要咁想唔開。如果去見下啲比佢生活得困苦的人,可能佢會覺得自己仲好幸福,不至於要走。真係可憐了佢父母。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-10-23 09:20 AM 發表

連華景山莊都未聽過? 聽個名都知私樓啦
神主牌咁……

華景山莊係香港80年代輝煌既象徵

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-10-23 09:20 AM 發表

連華景山莊都未聽過? 聽個名都知私樓啦
華景山莊未聽過,9成9支x畜

RIP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]