• 瀏覽: 23,914
  • 回覆: 6
+8
引用:
原帖由 33Chris 於 2021-10-22 08:25 PM 發表
上訴又係同一個九姑娘審返? 佢點會承認自己犯錯
睇咗內文先啦標題黨

引用:
原帖由 oxygenshing 於 2021-10-23 10:28 AM 發表

咪狗官一隻囉~睇乜鳩?
睇乜鳩? 佢話”上訴又係同一個九姑娘審返?“嘛, 睇咗內文就知唔係囉

引用:
原帖由 askwinglam 於 2021-10-23 10:41 AM 發表

係咪呢單案件未完結,條友無得走
佢簽咗份案件呈述, 單案去咗上訴庭佢咪走得

引用:
原帖由 oxygenshing 於 2021-10-23 11:23 AM 發表

邊L個審番根本無人CARE~
重點係狗官放生暴徒, 可以無限次"原則性犯錯"
問嗰個ching care嘛, 你去同佢講囉, 同我講做乜鳩啫

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2021-10-23 11:18 AM 發表

佢敢簽早就簽咗,知道一簽仕途從此毀,全世界人都知道佢咁判案~~去到蠅國揸鍋鏟啦
程序一部分, 佢無得唔簽, 佢而家催想快啲簽明顯係想早走早著去蠅國啦, 蠅國分分鐘為政治即刻俾個高級啲嘅位佢做添

引用:
原帖由 cwbguy 於 2021-10-23 07:28 PM 發表

明知個官要移民英國,為免被制裁,唔方便判暴徒有罪,點解刑事檢控專員唔乘機拖到佢離任,由新官接手?
由原審裁判官處理上訴,只會幫班黃律師再刮多一筆法援
鄭若驊係咪要逼北京接管埋律政署?
又係唔睇內文就衝出嚟亂嗡

首先呢位判決咁搞笑嘅係區院法官唔係裁判官, 而家上訴佢嘅裁決當然唔係由佢自己審自己, 只係程序上要佢簽份文件送去上訴庭啫, 拖咪只係益咗被放生嗰班, 多謝你都嚟唔切呀

引用:
原帖由 freemind1 於 2021-10-23 11:51 AM 發表
上訴點解用返原審法官㗎,司法獨立?法官推翻自己判決?咪玩啦,末審都知放生
判決唔掂一件事, 唔代表可以唔睇內文就亂嗡, 咁樣等同盲反

主題標籤 #律政司
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]