• 瀏覽: 33,256
  • 回覆: 358
  • 追帖: 4
+8
陰乾香港有乜唔好。

香港專搞革命,連同外國勢力侵華,大細超算係咁嫁喇!

基本上唔可能通關,反正大陸唔急。
香港要大量失業,破產,等D人知道通關重要,自願裝安心出行,或政府立法要裝先得。

引用:
原帖由 北區小霸王 於 2021-10-22 10:04 PM 發表

點解大陸又唔直接,明確指示林鄭點做
港人自講啊,防疫都要教?吾識都可以睇下澳門點做,照住抄都吾識?

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-10-22 08:25 PM 發表
畢如硏究下澳門做到但香港做唔到原因
終於有人講出重點..

有D 人仲講特首選舉? on9 到爆
任何特首現階段冇健康碼唔洗唸
如果有健康碼, 黃之峰做特首都比你入

除掉2百萬隻漢奸就通關!

引用:
原帖由 海灘紅色的師兄 於 2021-10-22 10:19 PM 發表
基本上唔可能通關,反正大陸唔急。
香港要大量失業,破產,等D人知道通關重要,自願裝安心出行,或政府立法要裝先得。
安心出行冇用,吾追蹤得啖笑~靠香港人自覺?

如果真係免隔,香港出咗事,深圳叫香港畀啲同患者有接觸過嘅數據,香港都俾唔出。查吾出就唔知呢類接觸者有冇過咗大陸~

林鄭自以為是,其實大陸官員根本不放她在眼內。有些香港人又以為自己高人一等,其實在大陸人眼中什麼都不是。

引用:
原帖由 ijkn 於 2021-10-22 08:23 PM 發表
澳門跟足中央指示落實到位,當然中央放心

但香港就....
你講出重點👍

引用:
原帖由 ChatLaw 於 2021-10-22 10:25 PM 發表

終於有人講出重點..

有D 人仲講特首選舉? on9 到爆
任何特首現階段冇健康碼唔洗唸
如果有健康碼, 黃之峰做特首都比你入

其實唔係太明,可以詳詳細細?

引用:
原帖由 剎華 於 2021-10-22 08:17 PM 發表
親疏有別,鬼叫香港咁多人疏遠中國咩?事出必有因~~~

做麥又開多個PO?回多次?勿怪~~~
冤有頭,債有主!
係香港定大陸首先封關唔俾對方入境啊?

所以話香港啲PK狗官害死香港人。

引用:
原帖由 海灣小小水管 於 2021-10-22 22:02 發表
沒住址是酒店21日?
是的!無家居的是全21日在酒店隔離

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-10-22 08:06 PM 發表
澳門應變協調中心今日(22日)公布,澳門接獲內地有關方面通知,當地新冠肺炎疫情已趨平穩,下周日(24日)零時起,將調整澳

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211022/photo/bkn-20211022182709161-1022_00822_001_01b.jpg?20211022193428

澳門應變協調中心今日(22日)公布,澳門接獲內地有關方面通 ...
一班廢物

引用:
原帖由 ooxx13 於 2021-10-22 10:29 PM 發表

安心出行冇用,吾追蹤得啖笑~靠香港人自覺?

如果真係免隔,香港出咗事,深圳叫香港畀啲同患者有接觸過嘅數據,香港都俾唔出。查吾出就唔知呢類接觸者有冇過咗大陸~
要全部港人裝安心,而且要有追蹤功能先可以通關。方法有2:
1,政府立法。
2, 大量香港人失業破產,樓市大跌,外資撤離。讓香港人明白通關嘅重要。

我覺得政府唔會立法。

咁撚樣防疫!!阿爺見到都怕撚咗你!香港D濕鳩棺仲未明、玩撚死香港市民!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]