• 瀏覽: 5,787
  • 回覆: 88
+4
引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-10-22 06:10 PM 發表
唔撚係呀,呢條柒頭可以做特首?
咁成個中環嘅姐姐都可以
三哥
佢比另一票王朱西好, 起碼重見街坊眾籌

嗄,讀咁多書都浪費晒,行錯路............後生仔,仲有機會掛~~~

引用:
原帖由 chargeurs 於 22-10-2021 18:58 發表

三哥
佢比另一票王朱西好, 起碼重見街坊眾籌
朱西+鄺柒頭,極品中嘅 XO

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-10-22 07:03 PM 發表

朱西+鄺柒頭,極品中嘅 XO
一齊打柴

抵死啦,該做唔做,走去幫暴徒反中亂港

證明香港人投票唔用腦。

引用:
原帖由 monleegar 於 2021-10-22 04:17 PM 發表
民主黨鄺俊宇被政府裁定宣誓無效,被褫奪元朗區議員資格,並禁止參與各級選舉五年,象徵「鄺神」近14年的代議士生涯要暫告一段落,劃上句號,未能

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211021/527916717259624448674085.jpeg/gpXfhME64SGernPUH5IsYnPxI3I72ynlIC-7_CAvu_w

調停 ?? ...
食屎啦你,會考王。

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-10-22 04:39 PM 發表
鄺神 : 大角咀千萬豪宅, 得來不易...
得來從來不義
這個你我早已知
但到這夜方發覺
賣手足才有意義

引用:
原帖由 剎華 於 2021-10-22 07:03 PM 發表
嗄,讀咁多書都浪費晒,行錯路............後生仔,仲有機會掛~~~
曠神年年都係重複讀相同內容的課程去考會考, 但年年都唔合格.

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 22-10-2021 19:38 發表

曠神年年都係重複讀相同內容的課程去考會考, 但年年都唔合格.
佢係人格唔合格定會考唔合格哦?會考唔合格去做議員?我唔信~~~

鄺神大把錢

引用:
原帖由 剎華 於 2021-10-22 07:03 PM 發表
佢考咗六次會考英文先至合格,讀到副學士,今時今日,唔算讀好多書啫。

引用:
原帖由 tam_n 於 22-10-2021 19:45 發表

佢考咗六次會考英文先至合格,讀到副學士,今時今日,唔算讀好多書啫。
咁佢讀書都唔係好得咋啵,不過讀書叻唔代表做野叻?唔通佢DO野好勁?

當年暴動期間鄺先生成日在暴徒前面與警察交涉,暴動角色明顯,點解無案件將他還押。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-10-22 04:20 PM 發表
叻仔嚟識得利用手足
呢d相千奇唔好冇左,得閒就send下出黎。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]