• 瀏覽: 20,537
  • 回覆: 276
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 st70 於 2021-10-22 04:41 PM 發表

即係打飛機囉⋯⋯
講到咁白就冇空間再笑 

去台灣賣飛機杯應該搵到食~

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-10-22 03:34 PM 發表
近日,台軍公布最新的「漢光37號電腦兵推」結果,在模擬攻防中,台軍摧毀了解放軍沿海集結的地面部隊,擊沉了兩棲登陸船團,導致解放軍無法繼續執

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211020/527532587640426496372950.jpeg/EHQJ9wTzuPDfosB-ox2Kfz28fmAM80HIPCDolzwg6Jc?v=w1280r16_9 ...
睇到佢地係到自慰,我好開心,因為一旦開戰,佢地就快速感到絕望🤣🤣🤣半日就收復台灣全島

打三國既時候,我用劉表都隊冧曹操

新加坡媒體妙畫諷台灣現況

[url=]
[/url]

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-10-22 03:34 PM 發表
近日,台軍公布最新的「漢光37號電腦兵推」結果,在模擬攻防中,台軍摧毀了解放軍沿海集結的地面部隊,擊沉了兩棲登陸船團,導致解放軍無法繼續執

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211020/527532587640426496372950.jpeg/EHQJ9wTzuPDfosB-ox2Kfz28fmAM80HIPCDolzwg6Jc?v=w1280r16_9 ...
哈哈!呆灣講咗「返公大陸」都七十幾年啦,現在講到自己咁叻,郁手啦喂?

問題係開打既時候呆灣可以保住機場同火炮?

真正要演習係如何投降才可保命,活在幻想中係無用

咁L勁仲唔立即反攻, 一統中國?
延誤戰機, 失不再來
go go go

美國佬都驚左大陸,樓主係咪底智人士?

台灣人係咪特別好呃? 

引用:
原帖由 H2O- 於 2021-10-22 04:52 PM 發表
咁L勁仲唔立即反攻, 一統中國?
延誤戰機, 失不再來
go go go
呆灣戰機自彈藥自己炸

F16V唔係近幾日先又出事咩?

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-10-22 03:43 PM 發表
幾時去反攻中國
以前成日講依家唔敢講🤪

點穴行動,把台獨老狗抽出即止戰。呆灣人最務實。