• 瀏覽: 31,501
  • 回覆: 154
  • 追帖: 1
+5
老美玩一招重絕嘅要台積電先買貨畀美國再由美國買畀中國
台積電張宗謀真係匿埋喺廁所喊幾日,

火箭技術不是德國的 ?

美資本家也想要賺小錢錢

中國兩間公司互相交易、要得美國批準、on q 

引用:
原帖由 kcsam 於 2021-10-22 02:57 PM 發表
美國工業和安全局近日向國會眾議院外交關係委員會披露,被美國政府封殺的中國科企華為及晶片製造商中芯國際於去年11月至今年4

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211022/photo/bkn-20211022113726205-1022_00992_001_01b.jpg?20211022145457

“近日有指中國測試高超音速武器,很可能涉及美國技術” ...
乞返嚟?

引用:
原帖由 kcsam 於 2021-10-22 02:57 PM 發表
美國工業和安全局近日向國會眾議院外交關係委員會披露,被美國政府封殺的中國科企華為及晶片製造商中芯國際於去年11月至今年4

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211022/photo/bkn-20211022113726205-1022_00992_001_01b.jpg?20211022145457

“近日有指中國測試高超音速武器,很可能涉及美國技術” ...
美國唔賣俾中國?自用?中國有自己的高端芯片,你搵人要啦!

台積電做左on9仔

利益之下乜都係鳩up

引用:
原帖由 長城粟米 於 2021-10-22 06:59 PM 發表
咁我部mate 20   換機指日可待
部機咁正,點解要換?第日更新至鴻蒙,便是新機一樣。

引用:
原帖由 我愛中國共產黨 於 2021-10-22 04:14 PM 發表

不用買, 以後自己生產

係咪堅呀 係就支持呀

引用:
原帖由 赤共 於 2021-10-22 06:18 PM 發表
咁無恥成日話唔用美國技術,成日作文
跪求美國技術又唔感恩但都係出唔到5g
你又岩喎,美國技術出唔到5G

引用:
原帖由 屙唔出屎 於 2021-10-22 21:04 發表

係咪堅呀 係就支持呀
不會大量購入,鴻蒙有自家晶片配合帶動產業鏈長遠發展計劃。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-10-22 03:47 PM 發表

12777134 不斷要見習大乞食
強國領袖無面見人咋.

引用:
原帖由 wavehand 於 2021-10-22 03:24 PM 發表
美國又比人偷左未來技術,咁搞笑
老尾自認係高科技大國,但俾人偷咗d高科技,咁就唔係高科技大國啦🤭😁😄

引用:

「很可能…」
毛毛又搞屎棍. 😵💫😵💫

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]