• 瀏覽: 47,807
  • 回覆: 436
  • 追帖: 3
+18
美國總統拜登(Joe Biden)10月21日稱美國將協防台灣,並稱美國有協防台灣的承諾。白宮其後表示,美對台政策沒變。他在被記者問道「如果中國攻擊,

呆灣班民進黨今朝先射到一地都係,咁快搬返個龍門,你叫人哋點算好呀

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/691 ... utm_medium=referral

拜燈老人痴呆又發作!

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-10-22 01:09 PM 發表
美國總統拜登(Joe Biden)10月21日稱美國將協防台灣,並稱美國有協防台灣的承諾。白宮其後表示,美對台政策沒變。他在被記者問道「如果中國攻擊,

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/a419dff45eae2ff148b35f2e0ca99d0b.jpg/my8QJHRIaMhQ9eSWthL8TAnavPHbr-ADoyu_3qMrv94?v=w1280r16_9
白痴登,使條L你協防咩,呆灣自己軍推,可以反勝解放軍及反攻上大陸添

美狗反中集團好龐大.

台灣太弱,幫到盡都無用..........所以而家要同中國視頻傾下?

嘩!!! 即刻鳩縮!!!

蔡英文睇路啦!!!

引用:
原帖由 剎華 於 2021-10-22 01:19 PM 發表
台灣太弱,幫到盡都無用..........所以而家要同中國視頻傾下?
唔提呆灣冇籌碼啦貿易戰又輸又通脹.........

先唔講老美是否出師有名,台灣可以畀幾多軍費老美呀,要人派兵嚟協防

引用:
原帖由 快樂迪迪尼員工 於 2021-10-22 01:20 PM 發表
嘩!!! 即刻鳩縮!!!

蔡英文睇路啦!!!
「惟華府一直採取「戰略模糊」政策,從未清楚表明會否在中國大陸攻擊台灣時保衛台灣。……

即是如果大陸攻擊台灣!!!美國不會幫手啦!!!台灣女人真白癡!!!

成日叫中國遵守承諾,自己就成日一時一樣遵守一中原則先啦

哇~出聲喇咁大膽

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 22-10-2021 13:22 發表

唔提呆灣冇籌碼啦貿易戰又輸又通脹.........
成個世界都係病毒~~再打仗,嫌人類滅亡得唔夠快?老美最好識做唔好插手,唔係大家都頭癢~~~本個兩個人打交,變成五六七個人混戰..........

引用:
原帖由 剎華 於 2021-10-22 01:35 PM 發表

成個世界都係病毒~~再打仗,嫌人類滅亡得唔夠快?老美最好識做唔好插手,唔係大家都頭癢~~~本個兩個人打交,變成五六七個人混戰..........
美國佬印咁多美金........霸權一冇真係落38層地獄啦

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-10-22 01:09 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/a419dff45eae2ff148b35f2e0ca99d0b.jpg/my8QJHRIaMhQ9eSWthL8TAnavPHbr-ADoyu_3qMrv94?v=w1280r16_9
協防之前,記得感恩。大量掃入美國武器。😎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]