• 瀏覽: 48,030
  • 回覆: 32
  • 追帖: 3
+18
台灣太弱,幫到盡都無用..........所以而家要同中國視頻傾下?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 22-10-2021 13:22 發表

唔提呆灣冇籌碼啦貿易戰又輸又通脹.........
成個世界都係病毒~~再打仗,嫌人類滅亡得唔夠快?老美最好識做唔好插手,唔係大家都頭癢~~~本個兩個人打交,變成五六七個人混戰..........

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 22-10-2021 13:37 發表

美國佬印咁多美金........霸權一冇真係落38層地獄啦
其實輪住做啊一咪幾好,係要霸住黎做~~~

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 22-10-2021 13:48 發表

印咁多......1冇得做慘過死呀做大佬個陣周圍點火.....唔使還??
上帝要你滅亡,必先叫你瘋狂~~~呢單野拆唔掂,最好搵晒咁多國家四四六六拆掂佢,公開金盤洗手,禪讓帝位,好過自爆啦~~

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 22-10-2021 13:52 發表

咁大陸冇話做大佬=唔會照顧班細lor
中國一向係邊個做大都無所謂,唔好搞到我就得勒~~你有你做,我有我做~~大家開心~~~

老美應該話,就算我地窮到褲穿「農」都要軍事支持台灣,咁就夠義氣勒,而家係我係咁易幫下台灣協助防衛,即係出賣台灣姐,中國梗識做啦~~~

拜伯伯可以考慮御駕親征~~~~台灣就算敗都會多謝你~~~

引用:
原帖由 juniorcow 於 22-10-2021 17:28 發表
美國會全力協助台灣自衛,即係話:會大量高價售賣次等武器給台灣
肯定唔係全力囉,如果傾盡全力守台灣,中國就攻第二度啦,此方強,必有一方弱,正如中國都無可能用全力攻台,要防其他地方,只不過中國唔用全力戰力都高過台灣幾班咁解之嘛~~~

最緊要收集情報,情報即勝算~~~領軍仲要決策高明,分別情報真偽,打一場仗唔係講玩,我係識咁多~~~

引用:
原帖由 長江一號888 於 22-10-2021 18:30 發表
八國一齊打,中國可以報仇⋯⋯
識玩梗係做黃雀~~~

台灣臣服,中國換畫,老美想一箭雙雕,其志不小,先誅少林,後滅武當呀~~台灣人幾時先醒?XD~~~

今次針對中國,中國玩完之後到邊個?老美想一統江湖~~鞏固領導地位,肅清異己,當征服完世界,佢就想做神架啦,征服宇宙~~慾望係無窮無盡的~~~老美目空一切,順佢者倡,逆佢者亡,世界滅亡由心起,雄心壯志吞天下~~~

老美想做神由佢做到夠,佢根本唔知神其實想做我地,想做平凡人!其他人或者唔了解,唔通老美做咁耐一哥都唔明?

可能神就係我地身邊,或者係老人,或者係細路,體驗人生~~~

神察看世人,叫人行善或者會行係神身上,當佢知道你係善,就會蔭庇你,使你國運昌隆,知道你惡,就降災於你~~~老美多行不義必自斃~~~~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]