• 瀏覽: 48,059
  • 回覆: 436
  • 追帖: 3
+18
係呀,人哋拜登話恊防,叫口號打氣都係叫協防

擺櫈可有讀朝鮮戰爭歷史?小米加步槍都打到你糜蟈丘八潰不成軍,連皇牌師北極熊軍旗在在中國戰爭博物館展覽。上甘嶺戰役,十幾萬兵力都攻不下只得兩連志願軍,當志願軍援兵加上喀秋莎火箭炮和米格戰機時,被逼簽沒有勝利的停火協議,還有越戰,又是要撤退。

引用:
原帖由 simon_mme 於 2021-10-22 02:37 PM 發表

不能說的咪咪
無計啦,尾狗依家好等錢使,尾債又無中國幫手掃,知道中央都快收回呆島,梗係攞得幾多得幾多啦。

又9up

登佢轉頭又唔記得

老人痴呆

引用:
原帖由 瞓個好覺 於 2021-10-22 02:39 PM 發表
今日有冇瀨屎?
今日有記得用

其實一直都係共和黨想打仗,然後就話民主黨唔跟就係軟弱。所以美國點都會干預中國內政,我都幾肯定中國打台灣,美國會出手,美國都唔介意軍人送死,只要軍工企業繼續有錢收就得。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-10-22 01:13 PM 發表
只要有1艏艦在海上被擊沉,股市即曰跌2萬點。唔好制
到時再去銀行已經太遲了
脫勾已即時倒閉曬
長春糊成現實~水軍充軍用身體對抗地球聯盟
要打死中俄最小需要1500萬兵力,全軍用美國最先進武器,現實根本做唔到,所以就算全球聯軍都打唔死中俄。

引用:
原帖由 摩鬼 於 2021-10-22 01:50 PM 發表

你祖先有你真.................好似長春湖既白皮狗
長春湖凍死果班黃皮豬變哂白皮狗😂

到時歐盟肯定唔會參與,奴才日笨有少少機會袋鼠國可能會參與。

真係智障無得醫

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-10-22 02:43 PM 發表
其實一直都係共和黨想打仗,然後就話民主黨唔跟就係軟弱。所以美國點都會干預中國內政,我都幾肯定中國打台灣,美國會出手,美國都唔介意軍人送死,只要軍工企業繼續有錢收就得。
現實係川普無發動新戰事
其他近代美國總統都曾發動新戰事

引用:
原帖由 路人皆知 於 2021-10-22 02:48 PM 發表

現實係川普無發動新戰事
其他近代美國總統都曾發動新戰事
傻侵年代係同全世界反面,無盟友,只有大美政策。

咁如果台灣先攻擊中國,中國反擊又點先?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]