• 瀏覽: 32,862
  • 回覆: 436
  • 追帖: 3
+18

叫美國𠔊為台灣去死,傻的嗎?邊位傻總統

引用:
原帖由 徐庶 於 2021-10-22 01:39 PM 發表

協防之前,記得感恩。大量掃入美國武器。😎
美國過期武器。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 22-10-2021 13:37 發表

美國佬印咁多美金........霸權一冇真係落38層地獄啦
其實輪住做啊一咪幾好,係要霸住黎做~~~

中國對台動武,是對自己地方動武,沒有侵略外國。

無變係咪即係一直有協防台灣嘅承諾?

引用:
原帖由 hamsomeking 於 2021-10-22 01:17 PM 發表

白痴登,使條L你協防咩,呆灣自己軍推,可以反勝解放軍及反攻上大陸添
一定係協助防止呆軍大勝解放軍

引用:
原帖由 剎華 於 2021-10-22 01:43 PM 發表

其實輪住做啊一咪幾好,係要霸住黎做~~~
印咁多......1冇得做慘過死呀做大佬個陣周圍點火.....唔使還??

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-10-22 01:13 PM 發表
只要有1艏艦在海上被擊沉,股市即曰跌2萬點。唔好制
到時再去銀行已經太遲了
脫勾已即時倒閉曬
長春糊成現實~水軍充軍用身體對抗地球聯盟
你祖先有你真.................好似長春湖既白皮狗

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 22-10-2021 13:48 發表

印咁多......1冇得做慘過死呀做大佬個陣周圍點火.....唔使還??
上帝要你滅亡,必先叫你瘋狂~~~呢單野拆唔掂,最好搵晒咁多國家四四六六拆掂佢,公開金盤洗手,禪讓帝位,好過自爆啦~~

引用:
原帖由 剎華 於 2021-10-22 01:50 PM 發表

上帝要你滅亡,必先叫你瘋狂~~~呢單野拆唔掂,最好搵晒咁多國家四四六六拆掂佢,公開金盤洗手,禪讓帝位,好過自爆啦~~
咁大陸冇話做大佬=唔會照顧班細lor

其實美國協防幾十年啦,令到大陸沒法統一台灣,以後就睇大陸軍事實力

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-10-22 01:13 PM 發表
只要有1艏艦在海上被擊沉,股市即曰跌2萬點。唔好制
到時再去銀行已經太遲了
脫勾已即時倒閉曬
長春糊成現實~水軍充軍用身體對抗地球聯盟
美國未打就撞左隻潛水艇

老尾係關島協防??

一定要打過先知

引用:
原帖由 kwokk2014 於 2021-10-22 01:17 PM 發表
拜燈老人痴呆又發作!
應該及早治療

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]