• 瀏覽: 9,149
  • 回覆: 6
+4
引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2021-10-22 11:50 AM 發表
用現金  就沒事啦
你忘記咗人民幣最高面額只係100蚊,現今1萬要成100張,李雲迪點會隨身帶咁大疊錢呀

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2021-10-22 11:57 AM 發表
絕對同情李生,佢叫雞一定係搵彈鋼琴靈感.
男人嫖妓係正常生活嘅一部份,絕對冇問題

引用:
原帖由 74x 於 2021-10-22 01:27 PM 發表

國內是用電子支付的
我係回應有ching話點解唔俾現金

總之嫖妓係正常生活嘅一部份,絕對冇問題

引用:
原帖由 green2016 於 2021-10-22 01:55 PM 發表

天兄,今次我真的不認同你的說法,這番說話你會和家人說嗎?似乎你係大男人性格,但這是不對的 😷
我確係大男人性格,我主張娼妓合法化

當女人需要錢,男人需要性,你情我願下各取所需,明買明賣,公平交易,係絕對冇問題

其實嫖妓絕對可以大量減少強姦、非禮、呃蝦條等風化案件,亦可減少經濟絕境

其實10個30歲以上正常男人(基、性無能除外)最少9個曾經嫖過妓

仲有,若與並非老婆或女友嘅相熟女性發生性行為,分分鐘日後有好多問題出現,呢個世界往往免費先至係最貴

引用:
原帖由 eclipseone 於 2021-10-22 02:16 PM 發表
叫鴨不得?
而家李雲迪嫖妓斷正,仲其實之前同一妓女已經嫖過10次

已經證明所謂李雲迪、王力宏搞基,根本係蔡英文/蘇貞昌/民進黨主使台灣1450網軍,上大陸網假扮大陸網民造謠中傷啦

蔡英文/蘇貞昌/民進黨近年不斷主使台灣1450網軍,喺全球所有華人媒體造謠造假帶風向唱衰大陸、香港,呢幾年1450網軍人工開支達百億新台幣

引用:
原帖由 green2016 於 2021-10-22 02:25 PM 發表

天兄,如你太太去叫鴨,可以嗎? ( 請勿鬧我,我只是假設而已 )
green2016兄

其實若已婚夫婦感情及性都OK,男女兩方都唔會去嫖嘅,因為雙方都自發有份承諾感

去嫖嘅通常未有伴侶、或當時冇伴侶、或與伴侶感情已變得欠佳,喺呢啲時候若有性需要時,嫖會好過同其他相熟嘅異性搞,因為同既非夫婦又非男女朋友嘅相熟異性搞,日後必會發生好多瓜葛問題

夫婦或男女朋友,不論男方或女方去揾其他異性或去嫖,都係同一睇法,咁先公平

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]