• 瀏覽: 9,221
  • 回覆: 92
+4
引用:
原帖由 羅家聰 於 2021-10-22 02:21 PM 發表
又未結婚,根本無道德問題

又唔係唔比錢,連商業糾紛都唔算

條女又係自願,連犯法都講唔上

唉 ! 真係冤枉!
同意,一買一賣,唔覺李生犯法,至多話佢好色啫
香港好多男星都有one night stand  
係大陸原來咁大罪?
我覺得李生只係玩one night stand名人,真是唔係犯法

引用:
原帖由 allen89 於 2021-10-22 11:14 AM 發表
支付叫雞咪有手尾跟
雷生講兩句,有無補充

。。。。。。。。。。

內地鋼琴家李雲迪涉嫌嫖娼,他及女方均被北京朝陽警方採取行政拘留。
中國音樂家協會事後發聲明,指事件已產生「極其惡劣的社會影響」,決定取消李雲迪的會員資格。
另一方面,有聲稱知情網民爆料李雲迪被警方查獲的細節,稱其早有前科,並且每次花費不菲。

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時中國/691629/李雲迪涉嫖-被警方抓獲過程曝光-固定時間交易每次花費1萬元?utm_medium=Social&utm_source=fbpost&utm_campaign=news
中國表明態度, 就算有幾高成就同造過傑青, 都無面俾,
香港藝人小心自己既行為,

一皮野,李生應該大把錢

同許生比較,李生case無問題。

中國音樂家協會事後發聲明,指事件已產生「極其惡劣的社會影響」,決定取消李雲迪的會員資格。

職業生涯可能劃上句號。

引用:
原帖由 天外有天se 於 2021-10-22 12:00 PM 發表

你忘記咗人民幣最高面額只係100蚊,現今1萬要成100張,李雲迪點會隨身帶咁大疊錢呀
做完一疊錢飛落床,仲爽

引用:
原帖由 佛口蛇心。十一 於 2021-10-22 06:03 PM 發表
會唔會其實係小三?
未結婚何來小三?

引用:
原帖由 pp49pp 於 2021-10-22 07:20 PM 發表

點用睇人囉。
香港名義上係禁娼。
一街都有一樓一打正招牌,滿城都係嫖客唔見有俾人捉去坐監

呢 d 真係身敗名裂

引用:
原帖由 green2016 於 2021-10-22 02:25 PM 發表

天兄,如你太太去叫鴨,可以嗎? ( 請勿鬧我,我只是假設而已 )
香港鴨店大把

引用:
原帖由 天外有天se 於 2021-10-22 02:12 PM 發表

我確係大男人性格,我主張娼妓合法化

當女人需要錢,男人需要性,你情我願下各取所需,明買明賣,公平交易,係絕對冇問題

其實嫖妓絕對可以大量減少強姦、非禮、呃蝦條等風化案件,亦可減少經濟絕境

其實10個30歲以上正常男人(基、性無能除外)最少9個曾經嫖過妓

仲有,若與並非老婆或女友嘅相熟女性發生性行為,分分鐘日後有好多問題出現,呢個世界往往免費先至係最貴
呃蝦條係風化案?

咁有錢,唔包起人,攪到個女人仲要周圍接客,終於出事了,衰在太孤寒

拆啦拆啦

前美總統特朗普周不時叫雞,迪迪仔快d出國加入特朗普叫雞集團反中要叫雞合法化

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]