• 瀏覽: 12,401
  • 回覆: 108
  • 追帖: 1
+4
冇問題架,日本好似話淡水沖廁,而且佢老味話核水都飲得,屎水當然冇問題

引用:
原帖由 0987654 於 2021-10-22 11:36 AM 發表
視日本為鄉下嘅港豬會話日本廁所水都乾淨過香港嘅食水,駛咩擔心
拿,呢樣未必唔係,你唔信測下自己屋企淡水,睇下有幾乾淨

嘩!!!好恐怖!!! 諗起就想嘔

唔係化

如果呢單嘢發生喺中國,啲黃屍仲唔開番一百幾十萬個post嚟取笑咩,發生係日本呢個post好快就沉咯

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2021-10-22 10:47 AM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211021/527881150899687424295630.jpeg/Fzm4mnkVkfFczGFKvyQWYgpSHms8wbXsygVO2coFTtk?v=w1280r16_9

日本大阪一家醫院內,有大樓因誤接水管長年把廁所水當作一般飲用水使用,情況長達28年。報道指醫院每周均有進行水質測試,目前未 ...
日笨人笨七左30年

腥港精日份子:好掛住日本………啲廁所水

引用:
原帖由 0987654 於 2021-10-22 11:36 AM 發表
視日本為鄉下嘅港豬會話日本廁所水都乾淨過香港嘅食水,駛咩擔心
港豬好掛住日本

引用:
原帖由 esprithk 於 2021-10-22 08:30 PM 發表

但係水廠抄表仍然是讀緊廁所用水的流量。

*重點是(接錯位置)是水錶前或水錶後??
理論上,[食水]用量比廁所水高。
如果水錶非正常就一早發現啦
28年都唔發現

引用:
原帖由 原始世k 於 2021-10-22 04:19 PM 發表
睇個標題己想嘔🤮唔睇內容了
有幾作嘔啫。佢哋唔係飲用咗廁所排出嚟嘅污水,只係用咗未經處理過嘅地下礦泉水之嘛。

尿水? 屎水?

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-10-22 11:00 發表

12776515 遲d飲輻水有病醫病無病強身
輻水難收

證明連廁所水都乾淨過人

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2021-10-22 10:47 AM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211021/527881150899687424295630.jpeg/Fzm4mnkVkfFczGFKvyQWYgpSHms8wbXsygVO2coFTtk?v=w1280r16_9

日本大阪一家醫院內,有大樓因誤接水管長年把廁所水當作一般飲用水使用,情況長達28年。報道指醫院每周均有進行水質測試,目前未 ...
曰笨真系狗畜國家

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]