• 瀏覽: 12,435
  • 回覆: 108
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-10-22 01:18 PM 發表
又一證明日本沖廁水可飲用,飲咗都唔死得人
並表示已暫停受影響大樓的食水供應

冇問題點解要暫停?
應該繼續飲

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-10-22 12:43 PM 發表

咁皮蛋快D去日本飲多D廁所水...
哎呀。今次匠人唔小心駁錯左條屎渠⋯⋯

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2021-10-22 10:47 AM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211021/527881150899687424295630.jpeg/Fzm4mnkVkfFczGFKvyQWYgpSHms8wbXsygVO2coFTtk?v=w1280r16_9

日本大阪一家醫院內,有大樓因誤接水管長年把廁所水當作一般飲用水使用,情況長達28年。報道指醫院每周均有進行水質測試,目前未 ...
只要去靖國神社參拜吓,錯都變對。

吊.......
咁駁d福水咪得wor…..屎水都得, 咁重話福水安全tim

咁多年都冇事,証明廁所水好乾淨

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2021-10-22 10:47 AM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211021/527881150899687424295630.jpeg/Fzm4mnkVkfFczGFKvyQWYgpSHms8wbXsygVO2coFTtk?v=w1280r16_9

日本大阪一家醫院內,有大樓因誤接水管長年把廁所水當作一般飲用水使用,情況長達28年。報道指醫院每周均有進行水質測試,目前未 ...
好彩唔係排污渠

有冇講有幾多病人因為飲佢嘅廁所水死咗? 有冇得索償?

有冇攪錯呀?

引用:
原帖由 0987654 於 2021-10-22 11:36 AM 發表
視日本為鄉下嘅港豬會話日本廁所水都乾淨過香港嘅食水,駛咩擔心
唔怪之得啲甘濃拉麵咁臭啦,有啲重話要日日食2碗先安樂

有乜野問題啫,又唔係福島核廢水?

睇個標題己想嘔🤮唔睇內容了

低級錯誤。

引用:
原帖由 全宇宙 於 2021/10/22 14:45 發表

並表示已暫停受影響大樓的食水供應

冇問題點解要暫停?
應該繼續飲
廁所水和食水的收費很不同呀。
水務署呢鑊蝕得甘。

香港淫故鄉喎,邊可能犯d咁嘅錯!??又係假新聞!

日本井水都特別乾淨,飲28年都冇事,犀利。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]