• 瀏覽: 12,130
  • 回覆: 115
+2
引用:
原帖由 真灰大樹 於 2021-10-22 10:40 AM 發表

習慣既野, 一時改唔到

社運攪左兩年, 而家出街多左好多惡霸

老鳯打尖, 去到邊都瓦炸既八婆好多

而家出街, 隋時準備要同人開火

你唔見到而家, 都係周街違泊,攞正牌咁咩

執返正要用好多年
all are crazy

死曱甴

查身份證姐,咁激動做咩姐 好人好姐怕咩比人查

但唔知個警察比人用手襲擊後有冇訓低大叫:呀~~~好痛呀!! 襲警呀 !! 嗚哇

咁呢

引用:
原帖由 jj138 於 2021-10-22 09:43 AM 發表
呢件婆乸已經一把年紀,一般街頭截查又何必要小事化大,仲要咁大火氣又為乜呢!
200萬份之一心有不甘輸到一派塗地

非常符合曱甴特徵

做得🐔多終遇🙀

一定係老天使頂啦. 

可能有精神病,應該送入青山醫院呀!

曱甴被洗腦.............成個腦都係黑驚.............

一見警察, 經已失控..................

引用:
原帖由 鼠貓 於 2021-10-22 09:25 AM 發表
驚警察查出係黑天使身份?
四張幾應該變咗黑天鵝😁

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-10-22 09:21 AM 發表
中環發生襲警案,今(21日)下午2時許,43歲姓陳女子在干諾道中14號歐陸貿易中心對開,遇上巡邏警員截查。其間疑她不滿當街被截,突然情緒激動,過

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200918/383681715861852160.jpeg/ZNF94c1pF4dkki3Ugrx3YCZDUcdLiRETgbkk-Ke5JPg?v=w1280r16_9 ...
來自中國大陸?

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-10-22 10:49 AM 發表
不滿在街頭受查,佢有權要求返警署先做,有免費警車接送㗎,不過查完無事,便得自行離開,佢喜歡囉
查得佢十個八個鐘,警署仲有飯盒飲料供應俾佢食😄

曱甴之亂後遺症!

黃畜

引用:
原帖由 chilawytk 於 2021-10-22 11:48 AM 發表

來自中國大陸?
香港除外國人外,冇邊個唔係來自中國大陸

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]