• 瀏覽: 18,959
  • 回覆: 115
+5
引用:
原帖由 喜歡貓的人 於 2021-10-22 09:52 AM 發表
更年期📣
43歲係虎狼之年就真, 無慰寂所以發惡!?

43歲,斷估唔會阿蛇見你靚囡抄你牌啦

引用:
原帖由 andyy85 於 2021-10-22 10:07 AM 發表
43歲,斷估唔會阿蛇見你靚囡抄你牌啦
會唔會係美魔女呀?[自以為]

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-10-22 09:21 AM 發表
中環發生襲警案,今(21日)下午2時許,43歲姓陳女子在干諾道中14號歐陸貿易中心對開,遇上巡邏警員截查。其間疑她不滿當街被截,突然情緒激動,過

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200918/383681715861852160.jpeg/ZNF94c1pF4dkki3Ugrx3YCZDUcdLiRETgbkk-Ke5JPg?v=w1280r16_9 ...
呢D女人一定有份帶仔女獻花比上次插警察個條友

On 7  9

身有屎

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-10-22 09:37 AM 發表
E+ d人變得好暴躁隨時開拖
習慣既野, 一時改唔到

社運攪左兩年, 而家出街多左好多惡霸

老鳯打尖, 去到邊都瓦炸既八婆好多

而家出街, 隋時準備要同人開火

你唔見到而家, 都係周街違泊,攞正牌咁咩

執返正要用好多年

佢係咪著到咁呀?

附件

Yellow rioters group.jpg(63.41 KB)

Yellow rioters group.jpg

襲警挖眼...

不滿在街頭受查,佢有權要求返警署先做,有免費警車接送㗎,不過查完無事,便得自行離開,佢喜歡囉

今時唔同往日,條港婆可能入獄!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-10-22 09:21 AM 發表
中環發生襲警案,今(21日)下午2時許,43歲姓陳女子在干諾道中14號歐陸貿易中心對開,遇上巡邏警員截查。其間疑她不滿當街被截,突然情緒激動,過

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200918/383681715861852160.jpeg/ZNF94c1pF4dkki3Ugrx3YCZDUcdLiRETgbkk-Ke5JPg?v=w1280r16_9 ...
有冇片睇下?點解個女人突然情緒激動?好似跳掣咁?而佢當時嘅衣著係點?全黑再戴埋黑口罩?身上掛有政治標語嘅飾物?
如果好人好者,警察唔會隨便𢭃你查身分證,因為如果遇着個得閒又玩嘢嘅,個警察自己都幾麻煩。

引用:
原帖由 鼠貓 於 2021-10-22 09:25 AM 發表
驚警察查出係黑天使身份?
驚咪,唔好出街,傻西

我真係覺得查身分證係好正常。。。著得正常,著得古怪都要查。。,未知唔查,點知你帶乜出街咁我覺得個街仲危險

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-10-22 09:40 AM 發表
唔係包黑金姪女, 睇下會點判
嘩,你仲記得,如普通人,4碌以上!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]