• 瀏覽: 10,656
  • 回覆: 111
+5
美國五角大樓證實,周四在阿拉斯加進行的遠程高超音速導彈試射失敗,但未有交代導彈有否離開發射器及失敗原因,只表示由於發射器故障,試射未能按計劃進行,正調查原因。

中國話左係試上太空火箭,美國即刻就真係試超音速導彈,驚到呢!

新聞來源連結:
https://www.dotdotnews.com/a/202110/22/AP61720a11e4b08e6c88a88b02.html

試多1, 2000次就得架喇!

哦:射唔出

中國偷左美國 2030既技術, 登登應該低低地問習大借部時光機去攞D 技術返黎, 咁咪唔駛咁冇面囉.

美國有最先進晶片都唔掂???

引用:
原帖由 阿乜水 於 2021-10-22 09:12 AM 發表
中國偷左美國 2030既技術, 登登應該低低地問習大借部時光機去攞D 技術返黎, 咁咪唔駛咁冇面囉.
美國譴責中國偷取美國技術,攪到美國失去發射高超音速導彈既能力..
白宮對此要求各國加強封鎖中國及所有軍事技術.
以懲罰中國擁有領先美國的技術...

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-10-22 09:20 AM 發表
美國有最先進晶片都唔掂???

可能超音速導彈改用低等晶片至掂?

美國嘅中國工程師番咗中國。

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-10-22 09:24 AM 發表

其實以前彈道導彈連E+最普通嘅晶片都未有都一樣咁飛! 火箭系統同導彈機械設計先係最重要!
美畜E+喜歡誇大晶片嘅重要性! 因為其他方面已經無乜優勢

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-10-22 09:24 AM 發表

唔知呀 曱甴吹到3-5mn好勁咁

引用:
原帖由 peter925 於 2021-10-22 09:27 AM 發表
美國嘅中國工程師番咗中國。
客觀事實

引用:
原帖由 discuss-5 於 2021-10-22 09:07 AM 發表
哦:射唔出
禾李suck定早洩?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-10-22 09:30 AM 發表

其實3nm 5nm 7nm都係造假,純粹係宣傳手法

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-10-22 09:30 AM 發表

最重要射得出,理佢有幾多。射唔出男人最痛

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-10-22 09:02 AM 發表
美國五角大樓證實,周四在阿拉斯加進行的遠程高超音速導彈試射失敗,但未有交代導彈有否離開發射器及失敗原因,只表示由於發射器故障,試射未能按計劃進行,正調查原因。

https://dw-media.dotdotnews.com/dams/product/image/202110/22/6172095fe4b0e5f8ff5d00d71.jpg

中國話左係試上太空火箭,美國即刻就真係試超音速導彈,驚 ...
佢自己試就話係維護和平;人地試就話危害世界安全😡正冚家產國家😡
佢美國係全世界發動及參與戰爭最多嘅國家,最危害世界安全😡

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]