• 瀏覽: 37,224
  • 回覆: 271
+2
下屆特首選舉的投票日,是2022年3月27日,換言之,選出下屆特首的日子尚餘五個月左右,總之過完農曆年,兼「睇埋」北京冬奧,真命天子便告誕生。日

總之唔係林鄭就好

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/691569?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

比家超

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-10-22 07:39 發表
比家超
如要令到黃畜冇啖好食, 一定要選超哥.

李公公想選? 定刷鞋鄧pk想選?

老蕭好似話賭J.....777一定連任

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-10-22 08:39 AM 發表
老蕭好似話賭J.....777一定連任
蕭燈神點果嗰,死果嗰

邊個黃人最唔想既就邊個啦

引用:
原帖由 mboii 於 2021-10-22 07:38 AM 發表
下屆特首選舉的投票日,是2022年3月27日,換言之,選出下屆特首的日子尚餘五個月左右,總之過完農曆年,兼「睇埋」北京冬奧,真命天子便告誕生。日

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211021/527991947353133056401382.jpeg/S2yaIJrdR2fmdZhGVO7ofV0oDeOstfzwFhoOnxYaDp8

總之 ...
開頭話唔係董生就好,跟係話唔係曾生就好,再跟住話唔係梁生就好,現在話唔係林鄭就好,下次又唔係乜乜就好!

邊個做都好,民生要搞好~~~人人安居樂業,社會怨氣自然無~~~

總之一定要揾個玩死曱甴嘅,而家根本就未搞掂,仲有好多隱藏搞事份子

邊個做特首都唔緊要,最緊要上任後嚴懲死曱甴

吖,冇薯片冇糖糖嘅??

李家超啦,香港的ao都唔知係英國特攻!

引用:
原帖由 七個幼稚的魚蝦 於 2021-10-22 09:42 AM 發表
吖,冇薯片冇糖糖嘅??
薯片 is YC

引用:
原帖由 SunnyDay2017 於 2021-10-22 09:55 AM 發表

薯片 is YC
樓市gogogo喎佢??老細諗諗?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]