• 瀏覽: 22,688
  • 回覆: 288
+2
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 神秘夫人 於 2021-10-22 02:01 PM 發表

成日變,佢下屆一定唔會係局長
晤變可能要即走

引用:
原帖由 臘腸炒飯 於 2021-10-22 08:05 AM 發表
防疫日日不同,岸狗民主黨你班老鴿弱鴿都係口不對心啦
冇錯!
以前冇計畫強制,唔等於永遠唔強制。
防疫形勢變咗,做法就要變㗎啦。
民煮黨班友同黃人個腦殘咗,呢啲簡單道理唔明㗎喇。
不過政府應該解釋多啲,減少被反對派抹黑。

引用:
原帖由 montejo 於 22-10-2021 07:44 發表

安心出行點樣追蹤行縱呀?都無自動上傳功能!
Check下佢有冇上傳資料到某些Server。

係黃人心中,香港頂樣做都係冇自由了,要強硬就要強硬,如果仲係,婆婆媽媽,只會大家齊齊死。

引用:
原帖由 桃花賭主 於 2021-10-22 11:12 AM 發表
大陸唔俾通關,就是政府做野九流流!人地深圳唔信你是正常!強烈要求政府立刻推行,
1.冇得寫紙仔
2.入餐廳、做gym等除口罩活動必須有電子針卡兼安心出行

林鄭做唔到就立刻過主,做多三個月都嫌多,我要盡快通關,真係等到好燥
無得通關係政府死都唔肯做追蹤,仲要死推無追蹤嘅安心,仲要放大安心嘅使用轉移視線!
想通關就正正經經推港康碼,仲要加大安心使用擺到明唔想搞通關😡

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2021-10-22 08:33 PM 發表

Check下佢有有上傳資料到某些Server。
安心出行無,但系google每分每秒都追蹤行蹤和上傳你部手機所有個人資料及相片
黃人就是嚴人寬己正傻仔

引用:
原帖由 bbq323 於 23-10-2021 01:48 發表

安心出行無,但系google每分每秒都追蹤行蹤和上傳你部手機所有個人資料及相片
黃人就是嚴人寬己正傻仔
唔緊要,反正佢地覺得美國點都可信過中國,甘心情願被美國追蹤架!

創科局應該將安心出行使用方法掉轉,政府放部機在門口,然後無手機既人自已申請一張個人二維碼,比部機掃
咁樣老人和路縮者都唔使用手機都有得掃啦

引用:
原帖由 bbq323 於 2021-10-23 01:52 AM 發表
創科局應該將安心出行使用方法掉轉,政府放部機在門口,然後無手機既人自已申請一張個人二維碼,比部機掃
咁樣老人和路縮者都唔使用手機都有得掃啦
搵專人去通知你?!先生你幾時幾日中左啦,幫你探熱先。

引用:
原帖由 stormy10 於 2021-10-23 02:43 AM 發表

搵專人去通知你?!先生你幾時幾日中左啦,幫你探熱先。
真是有人中招,搵專人上門通知和檢測,是必然
難道現在填張紙仔又唔使處理嗎

引用:
原帖由 ETENHK 於 2021-10-22 07:20 發表
希望盡快推行到所以公共場所
x2 支持盡快推行,等班黃屍曱甴冇得出街

引用:
原帖由 bbq323 於 2021-10-23 03:04 AM 發表

真是有人中招,搵專人上門通知和檢測,是必然
難道現在填張紙仔又唔使處理嗎
搵米奇?!

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-10-22 07:09 發表
【明報專訊】創新及科技局長薛永恒去年11月曾稱沒計劃強制任何地點使用「安心出行」,事隔近一年,政府昨日宣布下月起所有政府員工及市民須用安心出行,方可進入政府大樓及辦公處所,涵蓋圖書館、泳池、體育館等,不能再以不願用為由而「填紙仔」,12歲以下兒童、年滿65歲長者等可獲豁免。民主黨斥政府出爾反爾,現時如溫水煮蛙,「不斷收緊去追蹤行蹤,為『通關碼』鋪路」。

https://fs.mingpao.com/pns/20211022/s00006/6874111d002ca8afd05173fe3532b167.jpg ...
創新及科技局長薛永恒去年11月
曾稱沒計劃強制任何地點使用「安心出行」,事隔近一年.........

民主黨真戇狗!佢都識講:....一年前喇!
現時有環境需要改變,民主當竟鬧....出爾反爾,
明報竟攞嚟大造文章,有心靠害.....民主黨?

引用:
原帖由 佛口蛇心。十一 於 2021-10-22 04:18 PM 發表

我又唔覺有咩問題,好多app都係咁,
咁你係咪又會鏟晒去先?
好多app都比你系setting度去reject access,安心無得比你揀,問題係強制同自願嘅分別,同埋啲資料會比邊啲人讀取到

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]