• 瀏覽: 6,323
  • 回覆: 43
+2
呢個專強姦婦孺嘅垃圾國家
不能信任。。。
對呢個種族做表面功夫做可!

三哥logic...

劃到北京同台灣都係印度嘅一部份。

引用:
原帖由 火腿美人回來了 於 2021-10-22 11:46 AM 發表
當年英國佬被阿差趕走.................英國佬交割時, 就將印度邊境劃到中國入面.............

阿差堅持攞呢個為依歸, 中國無可能同阿差達成邊界劃線..............
你搞錯,係英國刻意將中國西藏部分領土劃入印度版圖內,嗰條叫麥克馬洪線,當年印度尼克魯提出時,周恩來已拒絕承認,其後印度出兵侵佔,被中國大敗,印度至今耿耿於懷

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2021-10-24 08:35 AM 發表

如果冇讀海參崴嘅歷史 就唔好喺度亂噏無謂 海參崴係清朝打返返嚟 清朝嘅時候 最高峰一千四百幾萬平方公里 即係而家共產黨 要打四百幾萬平方公里嘅土地返嚟 清朝覆滅 都共產黨接手之後 打仗冇輸 除咗台灣 仲係國共戰爭狀態 共產黨控制嘅土地有邊一忽係少咗 海參崴係有爭議嘅地方 如果好似你咁講 蒙古打到去歐洲 蒙古都係中國嘅土地 係唔係咁講
唔好話冇,長白山分咗一半俾朝鮮,仲有藏南嘅9萬幾平方公里,唐努鳥梁海...

引用:
原帖由 蛤蟆王子 於 2021-10-24 02:37 PM 發表

唔好話冇,長白山分咗一半俾朝鮮,仲有藏南嘅9萬幾平方公里,唐努鳥梁海...
壯男係中國嘅咩 有讀歷史都知 中印邊境分隔住一個西藏 西藏地中國印度加分 原來你認為 整個西藏都係應該屬於中國 但係撞南達旺嘅地方 中國都冇佔據過 就算蒙古咁打得 都過唔到喜馬拉雅山 大雪封山嘅地方去打印度

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-22 11:44 AM 發表

呢!!

妖電檔衰嘢仲老吹啊差好,佢個女演員仲拍片話要嫁阿差添

妖佢老母!
咁條囡願望係跟老公回鄉享受被萬人愛的福利🤔🤔

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2021-10-24 03:12 PM 發表

壯男係中國嘅咩 有讀歷史都知 中印邊境分隔住一個西藏 西藏地中國印度加分 原來你認為 整個西藏都係應該屬於中國 但係撞南達旺嘅地方 中國都冇佔據過 就算蒙古咁打得 都過唔到喜馬拉雅山 大雪封山嘅地方去打印度
藏南唔係西藏反而係印度?你都幾搞笑! 嗰度係清朝已經係管轄範圍,歸駐藏大臣轄下管理

引用:
原帖由 火腿美人回來了 於 2021-10-22 11:46 AM 發表
當年英國佬被阿差趕走.................英國佬交割時, 就將印度邊境劃到中國入面.............

阿差堅持攞呢個為依歸, 中國無可能同阿差達成邊界劃線..............
你好似調轉咗,英國佬係張中國嘅地劃咗去印度。

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2021-10-22 08:43 AM 發表
印度阿差已經佔領咗香港。
印度神油也佔領咗香港人市埸半世紀了

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2021-10-22 06:57 PM 發表

用戶_8290205
...
幾時收返比俄羅斯食左嘅領土?又話一點不能少嘅?

🤔新聞下面可以留言,我比較想回這個多D,
中俄現在友好👬,點解要急於搶回土地?
係都打印度同台灣搶回土地先,
唔係朋友就先打,
係朋友就可以等日後反面後才搶。

🤔即中國借錢比俄羅斯,
就要日日追人還錢?
追都係追印台,
又唔係急錢來開飯。

🤔只可以講,朋友無計,
日後反面另計。
好心就多讀書,叫國民黨向俄羅斯收回啦

引用:
原帖由 蛤蟆王子 於 2021-10-24 03:33 PM 發表

藏南唔係西藏反而係印度?你都幾搞笑! 嗰度係清朝已經係管轄範圍,歸駐藏大臣轄下管理
其實喺你嘅心態 點先為之我國國土 我認為係要軍隊進駐 守護邊疆 維持當地治安 呢啲先係我國國土 想當年清朝對海參崴愛理不理 藏南達旺嘅地區 更加未聽過有軍隊進駐 咁樣算唔算我國領土 當然你會攞南海島嶼嚟講 但係海權同陸地嘅權 完全係兩回事

引用:
原帖由 蛤蟆王子 於 2021-10-24 02:37 PM 發表

藏南不算,因為中國從來未承認過麥克馬洪線,只因中國勝仗之後退兵(無辦法,補給無法長期支持),才被阿三佔領

不過長白山,越南海域(十一段線變為九段,就係送兩段俾北越)係毛太祖慷慨送俾朋友,好難追得返

講左又唔算數, 佢地至叻

剩機博亂🖕

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]