• 瀏覽: 6,331
  • 回覆: 43
+2
引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-10-22 04:46 AM 發表
印度東部軍隊司令潘德(Manoj Pande)中將表示,印度可能會修改與中國達成的拉達克邊境地區實際控制線沿線軍隊指揮議定書。據俄衛網10月19日報道,

https://cdn.hk01.com/di/media/images/1165367/org/4bd86cffabd71cac636f13d1b9cd24fe.jpg/7XvRL0xlwrwk3h_-PZQOEi11HWfQqwLfKB_7higf-4Y?v=w1280r16_9
鬼畜國真小人,唔會有好野

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-10-22 04:46 AM 發表
印度東部軍隊司令潘德(Manoj Pande)中將表示,印度可能會修改與中國達成的拉達克邊境地區實際控制線沿線軍隊指揮議定書。據俄衛網10月19日報道,

https://cdn.hk01.com/di/media/images/1165367/org/4bd86cffabd71cac636f13d1b9cd24fe.jpg/7XvRL0xlwrwk3h_-PZQOEi11HWfQqwLfKB_7higf-4Y?v=w1280r16_9
用戶_8290205
...
幾時收返比俄羅斯食左嘅領土?又話一點不能少嘅?

🤔新聞下面可以留言,我比較想回這個多D,
中俄現在友好👬,點解要急於搶回土地?
係都打印度同台灣搶回土地先,
唔係朋友就先打,
係朋友就可以等日後反面後才搶。

🤔即中國借錢比俄羅斯,
就要日日追人還錢?
追都係追印台,
又唔係急錢來開飯。

🤔只可以講,朋友無計,
日後反面另計。

可能又係聽左大佬話做野,此國不可不防,小心後門哦~~~

咪再打過囉,好小事。

引用:
原帖由 chatjai 於 2021-10-22 07:38 PM 發表
咪再打過囉,好小事。
又會打痛三哥

淫度這個賤格國家, 習慣言而無信, 講大話冇誠信當閒事... 牠們簽了什麼協議都隨時反口當廢紙啊...

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2021-10-22 09:32 AM 發表

香港其實係印度殖民地,唔需要投資移民,唔需要技術移民,唔需要申請,唔需要資格。只要指下自己個鼻,就有犯氓黃絲內奸幫手,就可以居留,食香港納稅人嘅。
要多謝曾超雄啦!

同過印度人做生意就知印度人信唔過

邊界線在炮火範圍內,靠實力說話,唔係得個講。中國打印形式齊全,有黑白打印,彩式打印,3D打印,以後仲有4D、5D……都係打印,問三哥死未

邊個拳頭硬就話事, 傾李老母啦,淫強國度。

真係要打柒三哥他才會知痛!

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2021-10-22 06:57 PM 發表

用戶_8290205
...
幾時收返比俄羅斯食左嘅領土?又話一點不能少嘅?

🤔新聞下面可以留言,我比較想回這個多D,
中俄現在友好👬,點解要急於搶回土地?
係都打印度同台灣搶回土地先,
唔係朋友就先打,
係朋友就可以等日後反面後才搶。

🤔即中國借錢比俄羅斯,
就要日日追人還錢?
追都係追印台,
又唔係急錢來開飯。

🤔只可以講,朋友無計,
日後反面另計。
如果冇讀海參崴嘅歷史 就唔好喺度亂噏無謂 海參崴係清朝打返返嚟 清朝嘅時候 最高峰一千四百幾萬平方公里 即係而家共產黨 要打四百幾萬平方公里嘅土地返嚟 清朝覆滅 都共產黨接手之後 打仗冇輸 除咗台灣 仲係國共戰爭狀態 共產黨控制嘅土地有邊一忽係少咗 海參崴係有爭議嘅地方 如果好似你咁講 蒙古打到去歐洲 蒙古都係中國嘅土地 係唔係咁講

又懶又蠢又大味

唔好信印度,起城牆穩陣d。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]