• 瀏覽: 4,686
  • 回覆: 36
引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-10-21 22:46 發表

叫雞到到有架啦,你唔叫,一係冇錢,一你樣衰
下 可能李雲迪唔洗比錢 都有飛來雞

引用:
原帖由 mboii 於 2021-10-21 09:42 PM 發表
鋼琴家李雲迪參與內地綜藝節目《披荊斬棘的哥哥》,今午(21日)曾節目將他打格,引起網友熱議,其後節目組回應稱是不小心Mark到了李雲迪,造成誤

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211021/527970430082879488049583.jpeg/oFmL0ZjF-gCClM1-livH6E9UhxlBHJp8iq7aJ4qu2ic?v=w1280r16_9
唔嫖唔知身體好

坦白從寬,抗拒從嚴。

一睇佢個樣就知係黃絲泛民黎!

原來係吳亦凡報串 睇黎之後愈來愈多大陸藝人出事

正常

引用:
原帖由 mboii 於 2021-10-21 09:42 PM 發表
鋼琴家李雲迪參與內地綜藝節目《披荊斬棘的哥哥》,今午(21日)曾節目將他打格,引起網友熱議,其後節目組回應稱是不小心Mark到了李雲迪,造成誤

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211021/527970430082879488049583.jpeg/oFmL0ZjF-gCClM1-livH6E9UhxlBHJp8iq7aJ4qu2ic?v=w1280r16_9
嫖29歲女

下次要小心d啦

叫雞姐.....一路向西都有講解   

平常行政拘留
大時大節就遊街

可能是去教D小姐F大調

引用:
原帖由 pompas 於 2021-10-22 06:39 AM 發表
一睇佢個樣就知係黃絲泛民黎!
咪係lor, 洗頭艇波叔一睇就知正人君子啦邊忽似咸濕百苦姐

男人成名後只能匿在家打飛機

真是飛來橫禍,好端端的大好青年就這么被毀了。他只不過是犯了個很小的錯誤而已,竟然承認嫖娼,說自由戀愛開房就一點事都沒有。還是社會經驗不足啊。

十男十滾,將全國男人閹咗就得

引用:
原帖由 eggxia 於 2021-10-22 10:46 AM 發表
真是飛來橫禍,好端端的大好青年就這么被毀了。他只不過是犯了個很小的錯誤而已,竟然承認嫖娼,說自由戀愛開房就一點事都沒有。還是社會經驗不足啊。
一小時的愛情

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]