• 瀏覽: 30,564
  • 回覆: 84
  • 追帖: 1
+3
破解完都係唔清楚,多舊魚

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-10-21 07:01 PM 發表

AI 就直接CG啦使乜機械人咁麻煩?
我既意思唔係用機械拍AV,係話日本仔AI能夠細緻模擬動作說話,足夠拍AV所需

咁都算解咗碼,比錢買嗰啲人係咪痴線架

引用:
原帖由 Vanillaq_L 於 2021-10-21 06:20 PM 發表

係睇都睇4K無碼啦,呢種只係模糊左少少,無意思
疫情前索性去救國啦
睇片

咁都叫破解咩

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-21 05:27 PM 發表

好似後生版的噢田呋正d喎
太多毛,唔正

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-10-21 05:12 PM 發表
其實依家的架仔AV片都係薄格喎, 我寧願睇薄格都唔睇無格.
就係愈打愈厚人地先破解

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2021-10-21 05:08 PM 發表

嗱!

日笨法律規定

所有本土註冊的AV公司  在日笨發片

必須係有碼!

有AV公司註冊在外國 !

拍攝雖在日笨!!

發行地非日本!!

所以不受此條法律監管!!
自欺欺人的曰笨狗

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-10-21 16:55 發表
日本成人產業發達,但有些人對馬賽克恨之入骨,不法之徒便透過破解格仔賺錢。京都府警方日前公布,兵庫縣43歲男子中本正幸,涉嫌提供客製化服務,
https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211020/527532500986761216178639.jpeg/tI5aVvVdAy6UbUEw75fRfI2XzfMg9C0dWu1B_lrtQf4?v=w1920 ...
有好多格仔片, 都係假中出.

直正 AV 帝王

用普通JavPlayer都得啦...

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-21 05:22 PM 發表
莫非uncen???嗰d片係出自佢手?

做福人群喎
啲破壞版咪用呢種技術整出黎,所以咪濛濛地囉

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-10-21 04:55 PM 發表
日本成人產業發達,但有些人對馬賽克恨之入骨,不法之徒便透過破解格仔賺錢。京都府警方日前公布,兵庫縣43歲男子中本正幸,涉嫌提供客製化服務,
https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211020/527532500986761216178639.jpeg/tI5aVvVdAy6UbUEw75fRfI2XzfMg9C0dWu1B_lrtQf4?v=w1920 ...
解完都係蒙茶茶

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]