• 瀏覽: 30,339
  • 回覆: 84
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-10-21 04:55 PM 發表
日本成人產業發達,但有些人對馬賽克恨之入骨,不法之徒便透過破解格仔賺錢。京都府警方日前公布,兵庫縣43歲男子中本正幸,涉嫌提供客製化服務,
https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211020/527532500986761216178639.jpeg/tI5aVvVdAy6UbUEw75fRfI2XzfMg9C0dWu1B_lrtQf4?v=w1920 ...
邊有可能解到格仔.

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-10-21 05:13 PM 發表
三上悠亞破壞版...............正
x2

有格條女會變返處

完全唔重視知識產權

醒目仔

我做it 都可以整走有碼

講真可唔可以淨含撚果陣唔打格 

做咪打返格囉

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-10-21 04:55 PM 發表
日本成人產業發達,但有些人對馬賽克恨之入骨,不法之徒便透過破解格仔賺錢。京都府警方日前公布,兵庫縣43歲男子中本正幸,涉嫌提供客製化服務,
https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211020/527532500986761216178639.jpeg/tI5aVvVdAy6UbUEw75fRfI2XzfMg9C0dWu1B_lrtQf4?v=w1920 ...
打格仔因為留返少少尊嚴俾女仔,通常佢哋覺得冇格仔cheap 啲

引用:
原帖由 四歲就識打飛肌 於 2021-10-21 09:57 PM 發表
我做it 都可以整走有碼
可以真係整走就睇佢用咩方法整落去, 以前係將原來畫面掉亂, 係可以復原!
E+一般就係加上去, 基本上只可以好似新聞裡面用模擬方法加返接近畫面上去! 質素就唔會高!

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2021-10-21 05:08 PM 發表

嗱!

日笨法律規定

所有本土註冊的AV公司  在日笨發片

必須係有碼!

有AV公司註冊在外國 !

拍攝雖在日笨!!

發行地非日本!!

所以不受此條法律監管!!
長知識!多謝C兄!

有冇番號  想做學術研究

還原真相啫,咁都唔得?

薄格當解左

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-10-21 05:12 PM 發表
其實依家的架仔AV片都係薄格喎, 我寧願睇薄格都唔睇無格.
冇錯!
唔想睇到黑鮑

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-10-21 05:13 PM 發表
三上悠亞破壞版...............正
酒井法子破壞版................正

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]