• 瀏覽: 30,341
  • 回覆: 84
  • 追帖: 1
+3
網上無碼片可以睇到你嘔,使乜同佢買?

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2021-10-21 05:48 PM 發表
網上無碼片可以睇到你嘔,使乜同佢買?
一般無碼片水準係較低, 男女優做到好似例行公事

睇張技術示意圖, 處理後好似都無分別, 可能仲差左, 應該要告多條欺詐罪 

馬賽格  好像是破壞 本身圖層
應無可能還原吧

全球最偽善嘅國家……小日笨

日本理應嚴禁打格仔讓AV產業更精彩!

我都係中意睇有薄格的架仔AV片, 如果係無碼打真軍, 碌嘢在進進出出時, 係有白色液體沾粘在洞口, 非常嘔心, 有薄格遮一遮就好啲.

引用:
原帖由 good103 於 2021-10-21 06:03 PM 發表
日本理應嚴禁打格仔讓AV產業更精彩!
你明唔明乜嘢叫偷規嘅心態? AV大國嘅人深明呢個道理

"破壞片"好睇咩?

人工智能技術發達

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-10-21 05:12 PM 發表
好多咸網已經有破壞版睇
好多破壞版只會係變成朦朦糊糊.......已經有最新無碼版流出睇

最近有大量無碼流出,我都download咗超過30套,使鬼睇破壞版!

引用:
原帖由 得把口 於 2021-10-21 06:11 PM 發表
最近有大量無碼流出,我都download咗超過30套,使鬼睇破壞版!
先[發]制淫

都唔知打格做嘜,破壞成套片既精髓

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-10-21 04:55 PM 發表
日本成人產業發達,但有些人對馬賽克恨之入骨,不法之徒便透過破解格仔賺錢。京都府警方日前公布,兵庫縣43歲男子中本正幸,涉嫌提供客製化服務,
https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211020/527532500986761216178639.jpeg/tI5aVvVdAy6UbUEw75fRfI2XzfMg9C0dWu1B_lrtQf4?v=w1920 ...
搭飛機來香港廟街買隻破壞版
只是10元
回去日本賣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]