• 瀏覽: 89,938
  • 回覆: 426
  • 追帖: 2
+2
引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2021-10-22 08:38 PM 發表

中出就是破綻啦

保險妹貪錢/唔正經
好平常
就是貪錢妹,更加不會搵命博
比人中出?
中左aids 有錢無命洗

當人白痴>?
跟人上屋又要求啤酒🍻暗示乜嘢先

引用:
原帖由 ddcharles1977 於 2021-10-21 04:33 PM 發表

但血液有安眠藥成份,被告死硬
事後自己食得唔得㗎

失效牀單

咩玩法

引用:
原帖由 touya08 於 2021-10-21 05:03 PM 發表

翌日X往伊利沙伯醫院檢查,法醫檢驗下,在她的血液樣本中發現安眠藥唑吡坦的成分。控方指,唑吡坦的效用會在30分鐘內生效,藥效會持續數小時,直指被告乘人之危犯案。

d藥力真猛, 隔咗成日仲未痾晒出唻
好似隻藥排得好快,三四個鐘後已驗唔到,所以先多人用。

引用:
原帖由 andlong 於 2021-10-22 04:33 PM 發表
女為左保險單出賣身體呀,男反口,事後告老強呀
若真如你所講,就算唔告強姦,都可以告詐騙啦,傾好咗比你小既代價係簽單,反口就係詐騙。

引用:
原帖由 啡色小毛毛 於 2021-10-22 05:18 PM 發表

又話無力反抗,
內射完又可以去廁所沖身走人
真係耐人尋味
可能系個男人, 幫佢沖身 woo~

引用:
原帖由 一錯再錯三錯 於 2021-10-23 03:42 PM 發表

若真如你所講,就算唔告強姦,都可以告詐騙啦,傾好咗比你小既代價係簽單,反口就係詐騙。
本來床單就唔會有啲咩法律保障

引用:
原帖由 shizuma 於 2021-10-23 11:28 AM 發表

好似隻藥排得好快,三四個鐘後已驗唔到,所以先多人用。
半衰期2~3個鍾 每3個鍾係血液既含量就減半
到時上庭就知佢當事後丸黎啪定係仲有少量殘留比醫院驗到🤫

引用:
原帖由 flopman 於 2021-10-23 06:24 PM 發表

可能系個男人, 幫佢沖身 woo~
疑點利益歸於被告
扮tb衰老強都可以無事啦 
何況依單自己上條仔屋企🤫
對有陪審員既case真係冇乜野好講

引用:
原帖由 0qazwsxedc0 於 2021-10-23 06:31 PM 發表

半衰期2~3個鍾 每3個鍾係血液既含量就減半
到時上庭就知佢當事後丸黎啪定係仲有少量殘留比醫院驗到🤫
佢係第二日,即係十幾廿個鐘後。

引用:
原帖由 0qazwsxedc0 於 2021-10-23 06:33 PM 發表

疑點利益歸於被告
扮tb衰老強都可以無事啦 
何況依單自己上條仔屋企🤫
對有陪審員既case真係冇乜野好講
但要睇番, 個男落藥woo...尼個就系入吾入到罪地方~
女事主吾知情下, 飲左d藥...即系迷姦woo~
如果男冇落藥, 就可以有地方爭論~

引用:
原帖由 lai-ken 於 2021-10-21 11:43 PM 發表

所以仲要警方上門搜查,如果喺條仆街屋企檢到同款安眠藥(因為每隻牌子啲成份係有差別,你買盒必理痛同幸福就知),咁都中咗9成。如果搜唔到,咪check佢去過邊啲超市藥房,睇返嗰間商戶cctv同收銀機系統。我做個retsil接觸過同處理transaction data嘅系統,每一條product嘅transcation係可以清楚check到。如果條仆街用信用卡八達通就方便check,如果佢用cash, ...
但照我所知買安眠藥要醫生紙,有唔駛醫生紙可以買到嘅安眠藥?

引用:
原帖由 lai-ken 於 2021-10-21 06:29 PM 發表

為咗張保單去追target好難講
上屋企傾生意……..好難想像,而且仲要飲酒…….   ,另一篇報道話佢話男俾酒杯&白酒俾佢,佢話唔想係工作期間飲酒所以推咗,咁又飲啤酒?因為酒精低d?啤酒唔係酒咩?仲有一篇報道話佢話警察落口供誤解佢意思,言下之意,警方落錯口供……,口供係要自己睇過簽名作實,如果即場發覺有誤解,係咪會講清楚?點會簽名?呢啲供前言不對後語,隨時俾人 chok 散

引用:
原帖由 lemontea18 於 2021-10-21 11:27 PM 發表
有時傾生意好難避免,我做地產要簽單,啲客都鍾意上屋企攪,好在我一定帶男上司同行,避免瓜田李下
但係你會唔會入房傾?會唔會飲啤酒傾?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]