• 瀏覽: 89,958
  • 回覆: 426
  • 追帖: 2
+2
上屋企傾都去:咁危險

引用:
原帖由 C皇 於 2021-10-21 05:05 PM 發表

就算上屋都冇問題
最敝罐啤酒有料
落藥肯定衰硬!
但好奇24 小時後 還能驗出來嗎?
成份有幾多是關鍵!

引用:
原帖由 肥仔0138 於 2021-10-21 04:35 PM 發表

你唔比佢事後自己食架
你可以咁講架。
不過成件事咪個男人蠢囉。
1. 係男人約佢屋企。
2. 係條女度驗到有佢啲精。

今舖就打死狗講價,正常個官唔會信,個男人如果真係無老強嘅就蝕晒。

我睇到受害人話清醒時見到被告陰莖正在抽插佢陰道已經即時扯旗😑😑😑

講明用套套,點知被中出,出完又唔肯加大保單。

真係要改下啲罰則

老強應該十碌起
迷姦應該十五碌起

呢啲人渣唔應該輕判

引用:
原帖由 肥仔0138 於 2021-10-21 04:30 PM 發表
我相信係床單黎 唔係點會上個客屋企而唔係COFFEE SHOP傾
上完床簽唔成張單就告人囉

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211021/photo/bkn-20211021135144250-1021_00822_001_01b.jpg?20211021143113

女保險經紀於2018年透過微訊認識了一名男子,該漢聲稱要為家人買保險,2人見面時她 ...
商業糾紛

引用:
原帖由 www9030 於 2021-10-21 04:31 PM 發表

正常人都唔會上屋企啦
其實好多時都會上客人屋企傾保單,但如對方是單身男子在屋企,則唔應該上去

引用:
原帖由 CallMeKSM 於 2021-10-21 05:07 PM 發表

成件案有一個重點未清楚:

被告現年 37歲,咁女事主大概呢?

因為好關鍵㗎!

#如果未夠 16 (當然唔會啦!),案件就非常嚴重!要加監!
# 如果超過 60,被告仍然落藥,就係完全妄顧長者生命安全,要加監!
#如果係狼虎之年,又年齡大過被告....... 可以俾被告求下情囉....
內文寫咗29啦

中出完,諗諗吓個保額咁細冇肉食

聲稱要為家人買保險,2人見面時她被帶到該漢位於長沙灣的住所。期間該漢涉嫌把含安眠藥的啤酒給女保險經紀喝,令她神志不清,並伺機與她性交,更在她體內射精

🥰劇情優秀

床單還床單,落藥就衰硬,除非證明到時間唔吻合,但一般好難。條友重要玩中出,佢點知條女有冇性病呢?呢條友都算蠢得可以