• 瀏覽: 89,890
  • 回覆: 426
  • 追帖: 2
+2
引用:
原帖由 肥仔0138 於 2021-10-21 04:35 PM 發表

你唔比佢事後自己食架
事前食都可以

就算呢單案有幾冤都好似乎入硬

引用:
原帖由 www9030 於 2021-10-21 04:31 PM 發表

正常人都唔會上屋企啦
就係兩個都唔正常

一定打吾入啦!做乜清醒之後發覺下面有精液吾第一時間報警以要第2日反屋企先報?果d你藥3O分鐘見效,佢第2日去報警,佢係唔係由安法之後一路都冇食過嘢落肚先!嗰啲藥一定可以證明到響體內會殘留幾多個小時或者幾多日!到時高想法庭一定冇得狡辯!呢個女人擺明本身就係雞嚟㗎喇!搵多份保險做兼,香港大把哩種女人啦!畀啲女人害死真無辜

引用:
原帖由 diy02212920 於 2021-10-21 05:36 PM 發表
一定打吾入啦!做乜清醒之後發覺下面有精液吾第一時間報警以要第2日反屋企先報?果d你藥3O分鐘見效,佢第2日去報警,佢係唔係由安法之後一路都冇食過嘢落肚先!嗰啲藥一定可以證明到響體內會殘留幾多個小時或者幾多日!到時高想法庭一定冇得狡辯!呢個女人擺明本身就係雞嚟㗎喇!搵多份保險做兼,香港大把哩種女人啦!畀啲女人害死真無辜
打唔打得入係看環境証供,疑犯事實有做,所以看7個小矮人怎樣判

又係商業糾紛類案件……唔知條女咩年紀?

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-10-21 04:40 PM 發表
女保險經紀應搵多個人到男子家傾保險事宜
too simple, sometimes naive.

疑點係點解比人姦完唔即刻報警呢?

明知對方係雞屌完就簽份大保啦,
以為有得食免費餐咁爽咩,抵死d慳錢賤男。

引用:
原帖由 shit1697 於 2021-10-21 05:40 PM 發表
俾時間睇下個男人作唔作出賠償囉。
既然唔識do就法庭見啦,反正個男人有迷姦一定有證據。

商業糾紛,上人屋企,仲飲啤酒

樓主講得岩👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

作為一個女人,做保險經紀,點都冇可能上一個陌生男人屋企傾,仲要飲啤酒,講出嚟都冇人信啦

引用:
原帖由 shit1697 於 2021-10-21 05:40 PM 發表
你估報警時,執法人員冇提出這疑點咩,最後上門拉人,一定有料係手,唔怕白做

引用:
原帖由 diy02212920 於 2021-10-21 05:36 PM 發表
個男人玩完,法醫可以用藥物半衰期計到用咗幾多藥同幾時施藥,有晒記錄

翌日X往伊利沙伯醫院檢查,法醫檢驗下,在她的血液樣本中發現安眠藥唑吡坦的成分。控方指,唑吡坦的效用會在30分鐘內生效,藥效會持續數小時,直指被告乘人之危犯案。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]