• 瀏覽: 71,571
  • 回覆: 426
  • 追帖: 4
+2
引用:
原帖由 terundc 於 2021-10-21 05:11 PM 發表
呢單野實告得入、
喺香港、如果你唔係靚仔、
啲女人被你望兩眼已經覺得係非禮。
醫生都証明體內存在安眠藥成分,呢點怎解釋

引用:
原帖由 ARTHUR53 於 2021-10-21 05:19 PM 發表

條女自已食過安眠藥唔得的嗎?
你無醫學知識無問題,
但你連基本知識都無就好大鑊囉。
你係醫生?
我冇你有?
醫生可以根據成分推算何時吃了安眠藥,你又知不知而家醫學昌明呀?

保險女通常都是這樣簽單的啦?難道不是嗎?

其實我諗真係幾普遍,以前有個朋友佢話全公司嘅保單都係揾個靚女agent, 佢話因為佢付出好多…….

引用:
原帖由 肥仔0138 於 2021-10-21 04:30 PM 發表
我相信係床單黎 唔係點會上個客屋企而唔係COFFEE SHOP傾
上完床簽唔成張單就告人囉

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211021/photo/bkn-20211021135144250-1021_00822_001_01b.jpg?20211021143113

女保險經紀於2018年透過微訊認識了一名男子,該漢聲稱要為家人買保險,2人見面時她 ...
甘如果中出完又唔肯簽係賤喎。
同叫雞唔比錢有乜分別?
床單都係性工作者。

引用:
原帖由 肥仔0138 於 2021-10-21 04:41 PM 發表

做得女保險經紀好多都係心機女
大家要小心
肥仔好多都係強姦犯,大家小心

一定坐監,5至10年,無價值

引用:
原帖由 肥仔0138 於 2021-10-21 04:35 PM 發表

你唔比佢事後自己食架
咁呢個可能性會細D

引用:
原帖由 肥仔0138 於 2021-10-21 04:43 PM 發表

但你都要諗下
如果一個女人仔 無啦啦點會應承上個男人屋企傾保險
你覺得佢地培訓時冇講到明唔可以上客屋企架咩
唔可以上客屋企架咩?
屋企人個保險經紀去我屋企傾保險喎

P.S.保險經紀係auntie黎

引用:
原帖由 superhenry2004 於 2021-10-21 05:23 PM 發表
一定坐監,5至10年,無價值
食得咸魚抵得渴

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-10-21 05:17 PM 發表

好多人早已買保險,而家d sales跟本冇大6客就唔會有單
保險有好多種, 旅遊保險每次都有買, 買唔少了

一聽到上個男人屋企傾保險只有勞資糾紛

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-10-21 05:25 PM 發表

保險有好多種, 旅遊保險每次都有買, 買唔少了
上網好易買

引用:
原帖由 xx1233xx 於 2021-10-21 04:36 PM 發表
比人中出唔係第1時間報警
但落左藥就真係水洗都唔清,9成告得入
所以d女要巫告人好容易食完免費餐又中出埋重要唔買張單比我系女都告柒你啦

引用:
原帖由 肥仔0138 於 2021-10-21 04:30 PM 發表
我相信係床單黎 唔係點會上個客屋企而唔係COFFEE SHOP傾
上完床簽唔成張單就告人囉

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211021/photo/bkn-20211021135144250-1021_00822_001_01b.jpg?20211021143113

女保險經紀於2018年透過微訊認識了一名男子,該漢聲稱要為家人買保險,2人見面時她 ...
我都相信樓主係冇心發帖的。G已G。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]