• 瀏覽: 89,808
  • 回覆: 426
  • 追帖: 2
+2
乜野前因後果都好 . 條仔落藥又驗到 . 就九成九衰硬 .

引用:
原帖由 JamesJamesLau 於 2021-10-21 16:37 發表
傾保險
上人地屋企
飲啤酒
咩玩法
飲啤酒,第一次聽傾保險飲啤酒

引用:
原帖由 肥仔0138 於 2021-10-21 04:30 PM 發表
我相信係床單黎 唔係點會上個客屋企而唔係COFFEE SHOP傾
上完床簽唔成張單就告人囉

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211021/photo/bkn-20211021135144250-1021_00822_001_01b.jpg?20211021143113

女保險經紀於2018年透過微訊認識了一名男子,該漢聲稱要為家人買保險,2人見面時她 ...
個男落藥喎 人地又去左醫院 冇得懶

引用:
原帖由 肥仔0138 於 2021-10-21 04:30 PM 發表
我相信係床單黎 唔係點會上個客屋企而唔係COFFEE SHOP傾

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211021/photo/bkn-20211021135144250-1021_00822_001_01b.jpg?20211021143113

女保險經紀於2018年透過微訊認識了一名男子,該漢聲稱要為家人買保險,2人見面時她 ...
翌日X往伊利沙伯醫院檢查,法醫檢驗下,在她的血液樣本中發現安眠藥唑吡坦的成分。控方指,唑吡坦的效用會在30分鐘內生效,藥效會持續數小時,直指被告乘人之危犯案。

d藥力真猛, 隔咗成日仲未痾晒出唻

引用:
原帖由 xx1233xx 於 2021-10-21 04:38 PM 發表

如果搵個好少少嘅律師,用依點打疑點利益歸於被告又真係有得打
大英律例

垃圾黃畜

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2021-10-21 04:51 PM 發表
入硬啦。就算是床單;都無女肯比你中出啦
內射同中出, 其實都係內射

提示: 違規內容已被屏蔽
其實單身女子上客家中, 飲啤酒任係疑點
安眠藥係吾係個客落要審過先知 (其實案情無提過在客家中塭到安眠藥), 一係迷姦 or 老屈 (比人中出吾知有無生野 or 交待吾到身邊人)

引用:
原帖由 www9030 於 2021-10-21 04:31 PM 發表

正常人都唔會上屋企啦
就算上屋都冇問題
最敝罐啤酒有料

上完床唔簽單緊係告鳩你啦

可能個男呃佢係大單,所以佢先咁博上佢屋企。

引用:
原帖由 www9030 於 2021-10-21 04:31 PM 發表

正常人都唔會上屋企啦
成件案有一個重點未清楚:

被告現年 37歲,咁女事主大概呢?

因為好關鍵㗎!

#如果未夠 16 (當然唔會啦!),案件就非常嚴重!要加監!
# 如果超過 60,被告仍然落藥,就係完全妄顧長者生命安全,要加監!
#如果係狼虎之年,又年齡大過被告....... 可以俾被告求下情囉....

引用:

hi,肥,呢一位女士,實在太過冇危機意識啦

洗定pat pat 啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]