• 瀏覽: 71,564
  • 回覆: 426
  • 追帖: 4
+2
引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-10-27 06:44 PM 發表

雖然兩個都係西人,但我較為同情女方。因為若條友守承諾,女方亦唔會誣告強姦。男方預先偷怕,擺明已經諗住扑完唔簽單。
所以兩個都係麻煩友, 可能傾唔掂數

引用:
原帖由 君A 於 2021-10-27 08:26 PM 發表

所以兩個都係麻煩友, 可能傾唔掂數
好似話條仔扑完唔簽單。

引用:
原帖由 ken2431 於 2021-10-21 05:13 PM 發表
為咗份保單而被強姦!認真慘情!做保險真的毫無保障!佢哋係靠保單份佣金出糧的,但佢哋完全享受唔到公司福利的,無醫療福利,病咗要自己俾錢睇醫生,就算公積金都係自己供的,因佢哋唔算係公司員工!好多時得千幾蚊一個月,連交通費都要倒貼,如果你好彩簽到幾份大單的話,一個月有五,六萬都唔出奇!但邊有個個月都咁好彩呢?做保險真的完全冇保障,冇福利的!所以流動性很大的,好多都係兼職的!
最濺既行業,一味借糧比你使,當揾完晒親戚朋友買,再無利用價值,就即時拜拜。

引用:
原帖由 力天世紀呀tim 於 2021-10-21 05:15 PM 發表

似勒索不成變老屈
你係條仔既死黨?講得咁口臭既?

引用:
原帖由 大樹小花 於 2021-10-26 01:37 AM 發表

有哂片………..,佢最尾嗰幾句直情係發爛渣
假發應該要告佢老妙啦

引用:
原帖由 flopman 於 2021-10-23 06:24 PM 發表

可能系個男人, 幫佢沖身 woo~
報道有話佢係自己沖身,佢話自己沖洗乾淨就走

引用:
原帖由 lai-ken 於 2021-10-21 11:43 PM 發表

所以仲要警方上門搜查,如果喺條仆街屋企檢到同款安眠藥(因為每隻牌子啲成份係有差別,你買盒必理痛同幸福就知),咁都中咗9成。如果搜唔到,咪check佢去過邊啲超市藥房,睇返嗰間商戶cctv同收銀機系統。我做個retsil接觸過同處理transaction data嘅系統,每一條product嘅transcation係可以清楚check到。如果條仆街用信用卡八達通就方便check,如果佢用cash, ...
出嚟講兩句啦,藥劑師朋友,咁快話人仆街,宜家似條女屈人喎。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]