• 瀏覽: 89,797
  • 回覆: 426
  • 追帖: 2
+2
引用:
原帖由 畢加索小新 於 2021-10-26 02:55 AM 發表

不如大清律例,滿清十大酷刑迫供。
哇, 你不如講前多一百年, Christian church witch hunting.

引用:
原帖由 捕貓者 於 2021-10-26 01:21 AM 發表

兩敗俱傷~

女經紀簽唔到單, 兼失了一次身~

男方被拉要上庭, 初初唔知有冇俾佢擔保外出, 使了一大畢律師費~
雙方交易失敗

女方指姑勿論有否強姦, 偷拍已是罪行,佢轉移咗焦點落偷拍度,係未事先徵求佢同意又可當別論呢

引用:
原帖由 君A 於 2021-10-26 02:55 PM 發表

雙方交易失敗

女方指姑勿論有否強姦, 偷拍已是罪行,佢轉移咗焦點落偷拍度,係未事先徵求佢同意又可當別論呢
睇返舊紀錄, 男方唔俾擔保, 即係佢給羈押左二年幾三年, 這個唔用套代價太大~^^

引用:
原帖由 肥仔0138 於 2021-10-21 04:41 PM 發表

做得女保險經紀好多都係心機女
大家要小心
無錯,我諗條女都預左會俾個客抽吓水,但無諗到會咁大劑!

引用:
原帖由 捕貓者 於 2021-10-26 08:01 PM 發表

睇返舊紀錄, 男方唔俾擔保, 即係佢給羈押左二年幾三年, 這個唔用套代價太大~^^
咁男方仲有排折騰,雙輸

女方失了身隨時因姦成孕, 在保險界亦響了朶

好彩有拍

引用:
原帖由 君A 於 2021-10-26 10:29 PM 發表

咁男方仲有排折騰,雙輸

女方失了身隨時因姦成孕, 在保險界亦響了朶
睇女方在法庭的表現, 是一位出嚟蒲慣的人, 所以, 成孕這問題少同佢擔心~^^

引用:
原帖由 捕貓者 於 2021-10-26 11:29 PM 發表

睇女方在法庭的表現, 是一位出嚟蒲慣的人, 所以, 成孕這問題少同佢擔心~^^
是的,可能食慣藥

睇佢那段片說的話如是真, 未必容易告得強姦,同埋男方在自己家拍片並無公開,呢點又如何呢

引用:
原帖由 肥仔0138 於 2021-10-21 04:30 PM 發表
我相信係床單黎 唔係點會上個客屋企而唔係COFFEE SHOP傾
上完床簽唔成張單就告人囉

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211021/photo/bkn-20211021135144250-1021_00822_001_01b.jpg?20211021143113

女保險經紀於2018年透過微訊認識了一名男子,該漢聲稱要為家人買保險,2人見面時她 ...
男嘅開晒名
女嘅呃床單就X
幾時都話叫雞/食快餐行遠d
未通關就慘d

引用:
原帖由 ARTHUR53 於 2021-10-21 05:19 PM 發表

條女自已食過安眠藥唔得的嗎?
你無醫學知識無問題,
但你連基本知識都無就好大鑊囉。
"X離開單位時亦感頭暈腳步浮浮....." 咁當日警方有冇翻查電梯老閉,去證明X所講是否吻合,另彼告有拍片也可釐清疑點。

引用:
原帖由 肥仔0138 於 2021-10-21 04:30 PM 發表
我相信係床單黎 唔係點會上個客屋企而唔係COFFEE SHOP傾
上完床簽唔成張單就告人囉

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211021/photo/bkn-20211021135144250-1021_00822_001_01b.jpg?20211021143113

女保險經紀於2018年透過微訊認識了一名男子,該漢聲稱要為家人買保險,2人見面時她 ...
床單-走單-要求埋單- 被發現係假單-結果自己埋單

除此之外,
同時又有保險代理串同客戶欺騙公司賠償,
難怪保險從業員給外界這麼差的印象,
為咗錢,
個個都張開血盆大口,
有如豺狼

本來唔洗落藥,點知on9仔未摸清就來。今次衰硬

未通關,啲保險妹值錢

引用:
原帖由 君A 於 2021-10-26 02:55 PM 發表

雙方交易失敗

雖然兩個都係西人,但我較為同情女方。因為若條友守承諾,女方亦唔會誣告強姦。男方預先偷怕,擺明已經諗住扑完唔簽單。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]