• 瀏覽: 24,116
  • 回覆: 145
+3
引用:
原帖由 kamao2011 於 2021-10-21 04:12 PM 發表
第十三屆中國國際航空航天博覽會周日(3日)在廣東珠海閉幕,除了矚目的一眾軍機外,民用機也成此次航展中的亮點,包括國產大型噴氣式民用飛機C919

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211010/523833551003586560843690.jpeg/pqiOZi3zKApue2tcJ6zSycy5HAtDuhUeI6W-iiOlvoo

中國飛 ...
日本糸你故鄉?
好心你啦就咪用中文。寫日文吖嘛

中國又打破壟斷。

引用:
原帖由 人為財S 於 2021-10-21 07:10 PM 發表
Yellow object又出黎表示:絕對係假新聞!大陸電視機仲會爆炸架!!

黃L呢排好唔得閑!
真係阿

黃L早前又咀咒中國航天事業

不過又俾中國成功到

黃L好肉酸

80% 高端軟硬件的成份都是進口自歐美日德.
只有20%是中國自己生產.

咁講真,依家中國製技術飛船火箭都上到太空了,整架飛機對中國來講應該唔難掛

美國又要制裁

嘩,黃屍曱甴仲講咩?真係要揾窿捐⋯⋯

引用:
原帖由 kamao2011 於 2021-10-21 06:42 PM 發表

埃塞俄比亞
737 max 無人買

波音用顏面泥換

引用:
原帖由 車站雀躍的神童 於 2021-10-21 09:52 PM 發表

放心,你呢世都無機會坐一次飛機,疊埋心水呢世留在呆灣食蕉
打咗高端疫苖,邊度都去唔到

引用:
原帖由 非誠勿妖 於 2021-10-21 06:49 PM 發表
黃屍狗愈來愈多壞消息,激到佢地個個精神分裂,真係好開心
x 2

引用:
原帖由 台風變態的樓盤 於 2021-10-21 21:20 發表
飛得出大陸咩?歐美話航空安全為理由唔比降落又點呢?報服?
短時間可能會,但談判啲嘢好神奇啲,何況歐美唔通真系咁惡?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]