• 瀏覽: 3,663
  • 回覆: 15
  • 追帖: 1
俄羅斯總統普京2014年離婚後,一直未有再婚,感情狀況深受關注。普京近日接受美國媒體訪問,多次稱讚採訪美國女記者「漂亮」,但質疑其工作能力。涉事美國女記者更被俄羅斯媒體批評,試圖利用身體語言與普京調情

如果真係要色誘普京,請出動更高級別既「靚女記者」。😔

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/3085366?r=mcsdfb2&fbclid=IwAR0gzZ5OGn5mSz_M6VmJygu2SROBJ1Eh95A94myN6T8Tn76ufP_kaGOp4k0#

俄羅斯大把model...…….使咩食呢d

真心唔覺得呢位阿姨有幾美女

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-10-21 01:57 PM 發表
唔講,人哋仲以為俄羅斯無靚女

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-10-21 02:06 PM 發表

唔講,人哋仲以為俄羅斯無靚女
東歐真係大把........睇d大陸柒樣yter……..溝d東歐/俄羅斯妹正到呢..........

CNBC 下次派呢位記者去印度做訪問。
可能會有 happy ending!

當自己沙朗史東

都懷疑緊佢冇底衭

隻腿“第”到咁高,想點?

有冇M字腳?菜腫桶最拿手

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-10-21 01:57 PM 發表
花色溜冰d女通常好索

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-10-21 01:59 PM 發表
真心唔覺得呢位阿姨有幾美女
尾國女人就是尾女!

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-10-21 02:13 PM 發表
CNBC 下次派呢位記者去印度做訪問。
可能會有 happy ending!
飽L晒

發姣姐

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-10-21 01:53 PM 發表
俄羅斯總統普京2014年離婚後,一直未有再婚,感情狀況深受關注。普京近日接受美國媒體訪問,多次稱讚採訪美國女記者「漂亮」,但質疑其工作能力。涉事美國女記者更被俄羅斯媒體批評,試圖利用身體語言與普京調情

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/3085000/3085366/1019__1024.jpg

如果真係要色誘普京,請出動 ...
淫賤秘書

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]