• 瀏覽: 7,728
  • 回覆: 70
+6
引用:
原帖由 fai28 於 2021-10-21 01:36 PM 發表
政府宣布16名區議員宣誓無效,當中包括民主黨鄺俊宇及「光復東涌發起人」王進洋。

想奶都無得奶了

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/鄺俊宇黃偉賢王進洋等16名區議員宣誓無效必須離任-032455596.html
好野, 鄺俊宇冇左份十幾萬既工
層樓唔使再供

害人既下場終於得到報應

黃偉賢其實係元朗區講野最合情合理嘅區議員,唔學得班民建聯咁成Q日叫政府做埋哂啲無謂嘅工程,然後又話成功爭取啲乜春物春野

呢條粉腸呢?宣誓當日借病無宣誓

其實如果鄺同黃兩個區議員只理元朗區既事,唔好痴埋班立法會果班犯民尾國狗度,佢地兩個係絕對係一個好既區議員,但係自從佢地痴埋果班攬炒派度,做既野就以政治為先而唔係為區做實事為先!落得如此下場真係自己攞黎!

引用:
原帖由 ccwai6600 於 2021-10-21 01:41 PM 發表
負資產、銀主盤
佢買左邊?

宜家真係好少睇到呢班黃畜新聞,有點唔習慣😏

引用:
原帖由 fai28 於 2021-10-21 01:36 PM 發表
政府宣布16名區議員宣誓無效,當中包括民主黨鄺俊宇及「光復東涌發起人」王進洋。

想奶都無得奶了

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/鄺俊宇黃偉賢王進洋等16名區議員宣誓無效必須離任-032455596.html

引用:
原帖由 想出聲 於 2021-10-21 04:35 PM 發表
諗起班仆街以前好惡,乜都大聲鬧政府,而家變咗死狗一隻,比人集體 DQ 都冇晒聲....真係死狗....
係咪有點悶呢?😄😄

系入面好食好住使鬼供樓咩,趁好價買咗佢執番D岀黎買個兜兜用都夠嘅。或者開個供樓専戶叫D手足口病幫佢供。

引用:
原帖由 卡樂b-ex 於 2021-10-21 01:46 PM 發表
鄺神仲要供樓ga, 點算?
呢條死樣。。抵佢屎。。。

靠黑暴上位

抵L死,死黃畜

垃圾應該去垃圾桶

引用:
原帖由 卡樂b-ex 於 2021-10-21 01:46 PM 發表
鄺神仲要供樓ga, 點算?
靠篤灰!收線人費囉!

死黃畜成個爛仔咁嘅樣,把口又毒又賤

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]