• 瀏覽: 12,378
  • 回覆: 11
+4
真係柒到呢

阿土仔你地都係等解放軍黎舉歡迎牌把啦!

我等住拿回鄉證過黎台灣省遊覽架,同胞

全世界都睇到f16係舊酒新瓶的外銷嘢!

人地f35都知唔夠大陸戰機抽,而家急急要將從前的廢物引擎,升級做變循環引擎xa100-ge100

台灣仲停留在廢物那裡,根本都係廢物

引用:
原帖由 hermanqk 於 2021-10-21 10:27 AM 發表
花巨款
買左舊款倉底貸 ...   
美國在接壤墨西哥的邊境沙漠,幾個戰機墳場係度,數以千計的f16係度,真係買f16v?幾又可廢物利用了

請問,有冇師兄知道,f16a 同 f16v的分別?

除了配備的武器勁咗,
發覺怎解佢的規格係冇變?咁即係揾笨柒?

附件

Screenshot_20211021-104603_Chrome.jpg(337.55 KB)

Screenshot_20211021-104730_Chrome.jpg(459.91 KB)

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-21 10:52 AM 發表
請問,有冇師兄知道,f16a 同 f16v的分別?

除了配備的武器勁咗,
發覺怎解佢的規格係冇變?咁即係揾笨柒?
再睇中國的殲16
規格

性能數據
最大速度2.0馬赫
巡航速度0.95馬赫
爬升率230 m/s
實用升限18,500 m
最大升限20145 m
最大航程4000 km
作戰半徑1850 km
巡航半徑3650 km
翼負荷401 kg/m²
推重比0.91
最大過載+9G/-3.5G
滑跑距離560m

大部分都在f16v之上
唔洗用霹靂15

配霹靂12都同你有得抽

真係,台灣用f16v來交保護費就認咗佢

覺得台灣省居民真係好慘,已經經濟蕭條,失業勁,店舖大多結業,轉做黃鷄竇

仲要刮光自己去孝敬美國?
民主?奴隸先真

引用:
原帖由 jackiekwok 於 2021-10-21 11:56 AM 發表

Somehow 同意,但最大問題係佢地基本上係自己攞嚟,人民無思考能力,接收完啲對岸威脅論又唔識消化,浪費血汗錢交保護費仲要向惡棍示好,幻想自己高大強壯。。。。。
台民唔係冇思考能力,只是民進黨用毒品及色情把他們喪志,成為廢物,方便操縱!

可悲

從前台青文心可雕龍,個個滿腔熱血想為華人增光,一坦民進黨上場,道德,人格。。。。消磨了

1450班網軍去邊?
仲唔入黎為你地菜菜子高價,買隻低能嘢出黎辯白?

定你地都覺 f16v真係垃圾?

引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2021-10-21 12:32 PM 發表

油下啲新漆咪高價賣俾呆仔囉!唯一一個地方二手淘汰嘢可以貴過全新嘅,軍火商奔走相傳:人傻,錢多,速來(印度+台灣)
見1450網軍冇入黎為f16v辯白,

剛走去YouTube 瘀9班台灣為f16v出鱔稿的打手網,真係暢快

發覺原來來都好多評論瘀緊台灣班友

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-10-21 12:58 PM 發表
台灣不停製造笑話。
可能在苦中作樂,同解放軍打,美國都睇死佢只擋得3日喎

引用:
原帖由 unoteseven 於 2021-10-21 01:23 PM 發表
F16V貴過魚船好多!
諗起有傳台灣以可買f35價錢買f16v

真係扔中國人的,面子

咁,咁蠢嘅,高貴買低能!

引用:
原帖由 jackiekwok 於 2021-10-21 01:55 PM 發表

民進黨上台都只係幾年時間,而且政府係佢地自己選嘅,仲要連任埋,當然係佢地「聰明」所致。

少少嘢就被呃到哄到,問題係拎呢啲嘢出嚟嘅人?雖則都可以咁講嘅,但我覺得怪人倒不如正視自己嘅不足好過。
學好三十年都未必得,學壞,三十分鐘都嫌多,90年代個台灣,真係覺佢地好學,又文質彬彬,感覺佢地光明
但當民進黨上班後再去,感受到佢地惡氣騰騰!仲不時傳出咸濕新聞

爛咗啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]