• 瀏覽: 5,340
  • 回覆: 31
美國助阿富汗政府防衛的下場是如何﹖不用1個月就輸咗整個國家...

係唔係以為自己駐台灣省?

引用:
原帖由 robin09 於 2021-10-21 10:17 AM 發表

對怨婦需要包容一些。
怨婦國整天嘮嘮叨叨,雖然討厭,但也沒什么實質傷害。
怨婦國正逢更年期,愛嘮叨也是正常。
講到咁你都仲忍?
你絕對係能屈能伸

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-10-21 11:26 AM 發表

講到咁你都仲忍?
你絕對係能屈能伸
怨婦國正逢更年期,愛嘮叨是正常的,反正沒啥實質傷害,不理就是了。

等你來到駐華先講啦。白皮蠢豬。

引用:
原帖由 kcsam 於 2021-10-21 09:27 AM 發表
獲美國總統拜登提名出任駐華大使的資深外交官伯恩斯(Nicholas Burns),周三(20日)出席參議院外交關係委員會

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211021/photo/bkn-20211021002107195-1021_00992_001_01b.jpg?20211021021822

中國不應該批准咁的人出任駐華大使。。。“伯恩斯又指出 ...
會唔會其實可能佢唔想去中國做大使喎,因為係中國比人睇實無乜油水,
所以抹黑中國等中國反對佢做大使

引用:
原帖由 kcsam 於 2021-10-21 09:27 AM 發表
獲美國總統拜登提名出任駐華大使的資深外交官伯恩斯(Nicholas Burns),周三(20日)出席參議院外交關係委員會

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211021/photo/bkn-20211021002107195-1021_00992_001_01b.jpg?20211021021822

中國不應該批准咁的人出任駐華大使。。。“伯恩斯又指出 ...
🤔美國咁多個洲,都好似有幾個洲唔聽話,

中國可以直接賣軍事武器比這些洲嗎?

或者賣比北愛爾蘭?

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2021-10-21 01:29 PM 發表

🤔美國咁多個洲,都好似有幾個洲唔聽話,

中國可以直接賣軍事武器比這些洲嗎?

或者賣比北愛爾蘭?
🤔或者把台灣改成香港,

香港政府跳過中國,直接向美國買軍事武器、導彈火箭炮…

🤔看出問題嗎?

覺得台灣咁做無問題…

咁香港咁做又覺唔覺得無問題?

還是覺得怪怪地?

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2021-10-21 01:32 PM 發表

🤔或者把台灣改成香港,

香港政府跳過中國,直接向美國買軍事武器、導彈火箭炮…

🤔看出問題嗎?

覺得台灣咁做無問題…

咁香港咁做又覺唔覺得無問題?

還是覺得怪怪地?
🤔或者是元朗國咁,

元朗跳過香港政府同警察局,自己直接向中國購買導彈火箭炮,

又成功比他們買到,

這樣…香港人又有甚麼感受?

或者香港18區,

每區都向不同的國家購買了軍事武器,

😂咁就精彩了!

預咗佢喇!
出名嘅反華鷹派。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 robin09 於 2021-10-21 11:42 AM 發表

怨婦國正逢更年期,愛嘮叨是正常的,反正沒啥實質傷害,不理就是了。
你雅量
唔係小粉紅

引用:

籲助台灣自我防衞?

有無攪錯? 入晒你果D瘦肉精產品, 買咁多過期二手軍火, 你叫人地自我防衛就一清二了

提示: 違規內容已被屏蔽
大使先生潛台詞,即是:台灣要買更多美國武器。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]