• 瀏覽: 47,304
  • 回覆: 448
+23
有人疑欲在周日舉行的渣打馬拉松發動集體穿「香港加油」服裝「抗爭」,議員呼籲大會主動禁止相關人士參賽!渣馬籌委會主席高威林日前表示「不限制服飾

有號碼有樣,有人拍照,可記下所有黃人,正。

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1764993/即時-港聞-渣打馬拉松-恐現集體服裝-抗爭-店鋪贈-香港加油-燙畫

下年唔批佢搞, 差不多每年都有意外同死人, 停一停都好

今鋪撐周生

記得唔好遮面,方便國安影相存檔

黃人請多多參加

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-10-21 08:36 AM 發表
今鋪撐周生

喺呢個時刻仍要做呢d事嘅人,明顯係有好強嘅港毒念頭,至少唔可以俾佢哋踏足內地啦,呢d人一定會傳毒

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-10-21 08:36 AM 發表
今鋪撐周生

摭面都無用, 有晶片, 號碼布等,
我都想睇有幾多黃屍咁有抗爭精神,
影到相已經唔係存檔咁簡單, 即時開file做野都得.

另外, 呢篇文好明顯又係黃毒文宣, 提醒D黃人可以玩野.
到時睇到有幾多傻仔會跟住做

引用:
原帖由 john_john_138 於 2021-10-21 08:27 AM 發表
有人疑欲在周日舉行的渣打馬拉松發動集體穿「香港加油」服裝「抗爭」,議員呼籲大會主動禁止相關人士參賽!渣馬籌委會主席高威林日前表示「不限制服飾

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/96793f4025e47e675fe3966936f7b446/stheadline/inewsmedia/20211021/_2021102107034737490.jpg
如果我係政府,會寫大banner
香港加油,同黑暴割𥱊,專注跑步,等啲反對者谷住道氣變晒政府支持者

引用:
原帖由 stevenhendry 於 2021-10-21 09:10 AM 發表

如果我係政府,會寫大banner
香港加油,同黑暴割𥱊,專注跑步,等啲反對者谷住道氣變晒政府支持者
good idea wor

危害國家安全
下年唔批咪得

大會講明呢啲係警方嘅事,睇吓邊個衝出嚟送頭。

著住件衫就當抗爭
黃人精神勝利飛機大法又進一步了

引用:
原帖由 chatjai 於 2021-10-21 09:19 AM 發表
大會講明呢啲係警方嘅事,睇吓邊個衝出嚟送頭。
police is waiting

話左係差人既事, 咁就響起步點擺站. 住何人著果D 衫或者掛章就請埋一邊慢慢登記, 玩到其他差不多跑完先放出去繼續.

著住件衫就當抗爭

黃屍最鐘意衝出來柒

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]