• 瀏覽: 47,600
  • 回覆: 448
+23
引用:
原帖由 chargeurs 於 2021-10-21 09:37 AM 發表
著住件衫就當抗爭
咁你要問下黃人佢地點解係警察都當係黑警

引用:
原帖由 john_john_138 於 2021-10-21 08:27 AM 發表
有人疑欲在周日舉行的渣打馬拉松發動集體穿「香港加油」服裝「抗爭」,議員呼籲大會主動禁止相關人士參賽!渣馬籌委會主席高威林日前表示「不限制服飾

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/96793f4025e47e675fe3966936f7b446/stheadline/inewsmedia/20211021/_2021102107034737490.jpg
香港加油無問題喎。叫革命叫光復就唔得。

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-10-21 03:37 PM 發表

淨係「加油」又得唔得?

真係好笑到震!
遲下只可以係油站先叫得加油

如果有8個人,每人穿一個字
光,復,香,港
時。代,革,命
會吾會拉

曱甴又想攪死埋渣馬, 攬炒又進一步, 真心on9無腦

引用:
原帖由 一家團聚 於 2021-10-21 03:05 PM 發表

查乜???「香港加油」都唔得??????
最後結局,今年大會評估風險,臨時取消活動

引用:
原帖由 stevenhendry 於 2021-10-21 09:10 AM 發表

如果我係政府,會寫大banner
香港加油,同黑暴割𥱊,專注跑步,等啲反對者谷住道氣變晒政府支持者
呢個正喎,谷L住度氣分分鐘心臟病發!

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-10-21 08:36 AM 發表
今鋪撐周生

記得唔好遮面,方便國安影相存檔
所有參加者都有電話號碼,身份證登記再帶埋手帶容乜易搵吖。

引用:
原帖由 一家團聚 於 2021-10-21 03:07 PM 發表

「香港加油」四個字有乜問題
曱甴🪳口號

引用:
原帖由 鑊鑊甘 於 2021-10-21 08:43 AM 發表

喺呢個時刻仍要做呢d事嘅人,明顯係有好強嘅港毒念頭,至少唔可以俾佢哋踏足內地啦,呢d人一定會傳毒
計我話應該全部捉晒番內地除毒 😈

印呢款啦, 包保即刻挑起潛藏黑暴嘅神經

附件

Democrazy rules.png(64.93 KB)

Democrazy rules.png

引用:
原帖由 麻醉 於 2021-10-21 03:11 PM 發表
印香港人加油都唔得?犯咗乜嘢法?學校比賽都印學校名咁又犯法?
曱甴🪳口號

國安部第一時間取呢批友資料跟進是否有參加暴動
並將資料送返大陸阻截班友於境外包括澳門

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]