• 瀏覽: 39,519
  • 回覆: 315
  • 追帖: 2
+9
引用:
原帖由 12345六 於 21-10-2021 06:50 AM 發表
一早知啦,
當年中國搵「借口」越過國界入侵日後民主富強大韓民國阻止統一攻擊韓國軍隊屠殺韓國人民,
到現今都沒有向韓國民眾謝罪,
引起鄰國高度警惕。
曱甴慣咗自己諗d嘢出嚟就話係

引用:
原帖由 12345六 於 2021-10-21 06:50 AM 發表
一早知啦,
當年中國搵「借口」越過國界入侵日後民主富強大韓民國阻止統一攻擊韓國軍隊屠殺韓國人民,
引起鄰國高度警惕。
其實你係咪玩曲?

伊拉克、敘利亞、阿富汗叫咩?

引用:
原帖由 12345六 於 2021-10-21 06:50 AM 發表
一早知啦,
引起鄰國高度警惕。
夠鐘食葯啦,千奇唔好放棄治療,雖則腦殘冇得醫,但都要準時食葯,起碼會柒小陣

引用:
一早知啦,
引起鄰國高度警惕。
都話你個網名欠個“七”字

何等熟識的狗吠, 還不覺悶嗎?

老太婆你好煩~~~老太婆你已經無晒利用價值~~~X10000000~~~ 新世紀福街戰士~~~

呢隻嘢充滿敵意,應該禁止進入中國境內。

尾國佬無恥真係天下無敵手

引用:
一早知啦,
引起鄰國高度警惕。
咁八國聯軍入侵中國呢? 呢八個國家有冇向中國國民謝罪?

引用:
一早知啦,
引起鄰國高度警惕。
你LM長期被畜入侵,所以有左畜種!

引用:
原帖由 想出聲 於 2021-10-21 08:51 AM 發表

當年尾角連藉口都唔揾就殺晒美洲原住民,咁咪重勁.....
咁全世界是否要幫印第安人討回公道?

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-10-21 08:27 AM 發表

隔離佢
隔離完之後驅逐出境

引用:
一早知啦,
引起鄰國高度警惕。
拿。。!

附件

232934_d0b3244693f743a542dc6a84b8f5ae22.jpg(34.89 KB)

引用:
原帖由 殘廁奔放的牛牛 於 2021-10-21 07:32 AM 發表

好似你老豆姦咗唔知邊個生咗你咁囉
應該係佢老母唔知勾左邊個生左佢!

引用:
原帖由 剎華 於 2021-10-21 08:02 AM 發表
台灣只不過係老美用黎牽制中國既一枚棋子?台灣人要清醒啊~~~中國才是同胞~~~
所以美國係唔會比臺灣獨立要永遠做一隻棋

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]