• 瀏覽: 39,872
  • 回覆: 315
  • 追帖: 2
+9
引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-10-21 06:37 AM 發表
(法新社華盛頓20日綜合外電報導)美國駐中大使提名人勃恩斯(Nicholas Burns)今天指出,中國具侵略性且不可信,強化台灣防禦中國入侵威脅的能力應是美方優先事項......

對美國而言,符合美國利益者,即是「民主公義朋友」;不合美國利益者,即是「強權侵略魔鬼」。

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/美準駐中大使-中國是侵略者-幫助台灣應是優先事項-190502078.html
中國侵略過邊一個國家??

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-10-21 06:37 AM 發表
(法新社華盛頓20日綜合外電報導)美國駐中大使提名人勃恩斯(Nicholas Burns)今天指出,中國具侵略性且不可信,強化台灣防禦中國入侵威脅的能力應是美方優先事項......

對美國而言,符合美國利益者,即是「民主公義朋友」;不合美國利益者,即是「強權侵略魔鬼」。

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/美準駐中大使-中國是侵略者-幫助台灣應是優先事項-190502078.html
賊喊捉賊,正仆街!

米國應該叫蔡蛙宣布獨立

唔可以俾呢條美狗, 進入中國.

引用:
原帖由 12345六 於 2021-10-22 06:48 AM 發表

中國搵「藉口」越過國界入侵日後民主富強大韓民國阻止統一攻擊韓國軍隊屠殺韓國人民,
到現今都沒有向韓國民眾謝罪,
證明中國係自古以來既侵略者,
同美國有咩關係完全係兩件事來,
同埋冇話美國啱喎。
係呀,明打你尾蟈呀,吹呀,你尾蟈唔參戰,唔用轟炸機轟炸丹東,我哋都唔會打實你,是非全憑實力,唔夠打就收皮。

賊喊捉賊

引用:
原帖由 坐六年 於 2021-10-22 10:26 AM 發表

係呀,明打你尾蟈呀,吹呀,你尾蟈唔參戰,唔用轟炸機轟炸丹東,我哋都唔會打實你,是非全憑實力,唔夠打就收皮。
你自己本土打美國就行,
關韓國屁事結果就入侵韓國,
同你個變態佬老母比人強姦就地鐵非禮學生妹 OL 「報仇」呢個借口發泄你自己性慾有咩分別?

未上任
就胡言亂語、 廢話
正式上任後仲得了既 ...

引用:
原帖由 12345六 於 2021-10-22 12:03 PM 發表

你自己本土打美國就行,
關韓國屁事結果就入侵韓國,
同你個變態佬老母比人強姦就地鐵非禮學生妹 OL 「報仇」呢個借口發泄你自己性慾有咩分別?
死開啦你,你尾蟈走入韓國托呀,打你咪你囉,吹呀,你強你自己老母就唔得,我知道一定打實你個仆街仔,吹呀。

呢位大使原來係軍火商……

引用:
原帖由 坐六年 於 2021-10-22 12:07 PM 發表

死開啦你,你尾蟈走入韓國托呀,打你咪你囉,吹呀,你強你自己老母就唔得,我知道一定打實你個仆街仔,吹呀。
原來中國自己唔妥美國就入侵韓國,
唔只你老母比人強姦就週街非禮學生妹OL 「執仇」,
仲要因為唔妥阿妹拍拖就打佢男朋友,
你真係幾痴線,
咪再覆我。

引用:
原帖由 12345六 於 2021-10-22 01:19 PM 發表

原來中國自己唔妥美國就入侵韓國,
唔只你老母比人強姦就週街非禮學生妹OL 「執仇」,
仲要因為唔妥阿妹拍拖就打佢男朋友,
你真係幾痴線,
咪再覆我。
鬼叫你尾蟈衰格,你入侵韓國先咪打實你囉,你連自己老母都強姦冇人性,冇資格同我講嘢 ,收皮啦。

引用:

新聞來源連結:
老美講自己呀,侵略中東國家,大肆破壞。

撒旦最厲害既絕招三步曲,首先係動搖你既信心,然後歪曲事實,最後否定事實~~使人離開真理,老美正用魔鬼既技倆,各國小心!!不過各國都係同路人吧~~~中國要清醒呀,唔好有樣學樣呀~~~~大道至簡,真理易明,加鹽加醋哄你開心的都係假野~~~要小心呀~~~唔使靠悟性架真理,返樸歸真才是正道~~~~試諗下人人悟性有高低,聰明才智由天賜,唔通有D人注定一世與真理無緣?與神隔絕?真理就係我地日做夜做,憑愛心出發既行動呀~~

呢條友係唔係未上任,想唔去北京上任,就係度發噏瘋,睇到佢去度幾盡喎。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]