• 瀏覽: 40,015
  • 回覆: 315
  • 追帖: 2
+9
美犬係邪惡軸心

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2021-10-21 09:31 AM 發表
有乜咁出奇🤭美國佬睇唔順眼可以人哋嘅總統都殺鳩埋😏
屈你強姦個三佰磅黑婆。

引用:
原帖由 12345六 於 2021-10-21 06:50 AM 發表
一早知啦,
當年中國搵「借口」越過國界入侵日後民主富強大韓民國阻止統一攻擊韓國軍隊屠殺韓國人民,
到現今都沒有向韓國民眾謝罪,
引起鄰國高度警惕。
鬼叫你尾蟈當年唔夠我中國打,要退回38線咩,打又唔夠人打,死淨把口,唔怪之得尾蟈同本土曱甴咁同聲同氣,話時話你尾蟈有冇向入侵伊拉克同阿富汗道歉呢?

引用:
原帖由 12345六 於 2021-10-21 09:27 PM 發表

只係解釋返冤有頭債有主係常識來,
你本土趕走侵略者就行,
無啦啦走去入侵一個唔關事既國家係咩玩法,
唔通你老母比人強姦就非禮返個唔關事既人報仇咩?
你係咪痴線㗎?講來講去中國同本右翼軍國主義分子一樣,
攪侵略其中一個荒唐「借口」啫。
二戰英國無啦啦"入侵"法國係乜野玩法?
兩軍無啦啦"入侵"比利時係乜野玩法?
德國無啦啦"入侵"意大利又係乜野玩法?
你堅持既野,一毛不值

當然,唔係淨係講緊屎觀

引用:
原帖由 你大海上的樹 於 2021-10-21 12:41 PM 發表

白種人侵略美洲及澳洲又唔講嘅?
仲要對原住民種族滅絕,
至今未止

都幾搞笑,美國侵略人又唔係侵略者,中國都未侵略人就叫侵略者,咩玩法

印地安原住民都話白皮豬係侵略者

中國政府唔需要批簽證比呢條口不擇言嘅柒頭,叫佢返美國屋企上班啦!

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-10-21 08:52 發表
美駐中領屎原來無讀過書,美國真慘,準企派過廢人黎中國獻醜。
美狗口長不出象牙

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2021-10-21 10:48 PM 發表

二戰英國無啦啦"入侵"法國係乜野玩法?
兩軍無啦啦"入侵"比利時係乜野玩法?
德國無啦啦"入侵"意大利又係乜野玩法?
你堅持既野,一毛不值

當然,唔係淨係講緊屎觀
你咪試下去當地問下當地人係唔係侵略囉,
最好去韓國問下中國侵略軍越過國界阻止韓國統一攻擊韓軍屠殺韓國人民唔係侵略係「解放」韓國打救韓國人,
睇下戰狼外交部救唔救你條東拉西扯柒頭皮啦。

引用:
原帖由 坐六年 於 2021-10-21 10:46 PM 發表

鬼叫你尾蟈當年唔夠我中國打,要退回38線咩,打又唔夠人打,死淨把口,唔怪之得尾蟈同本土曱甴咁同聲同氣,話時話你尾蟈有冇向入侵伊拉克同阿富汗道歉呢?
中國搵「藉口」越過國界入侵日後民主富強大韓民國阻止統一攻擊韓國軍隊屠殺韓國人民,
到現今都沒有向韓國民眾謝罪,
證明中國係自古以來既侵略者,
同美國有咩關係完全係兩件事來,
同埋冇話美國啱喎。

講侵略,美國認第二,真係無人敢認第一,近二三十年,美國侵略了線多國家呀!!!天滅美國。

引用:
原帖由 12345六 於 2021-10-21 01:36 PM 發表

二戰後決議一部份,
就是中國入侵大韓民國阻止韓國統一攻擊韓國軍隊的「借口」嗎?
中國人的侵略擴張真是死性不改,
亞洲鄰國極為反感中國這個自古以來的侵略者。
係北韓向中國求援支持盟友有乜問題美國侵略就得

呢條柒頭明知進駐呆灣多油水,進駐強國要清如水鏡如廉🤣🤣🤣

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-10-21 06:37 AM 發表
(法新社華盛頓20日綜合外電報導)美國駐中大使提名人勃恩斯(Nicholas Burns)今天指出,中國具侵略性且不可信,強化台灣防禦中國入侵威脅的能力應是美方優先事項......

對美國而言,符合美國利益者,即是「民主公義朋友」;不合美國利益者,即是「強權侵略魔鬼」。

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/美準駐中大使-中國是侵略者-幫助台灣應是優先事項-190502078.html
中國好有侵略性 例如入侵   伊拉克 利比亞 啊富汗

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]