• 瀏覽: 10,732
  • 回覆: 81
+5
美媒關注中國太空站內部「裝修」,並將中國太空站與國際太空站對比後,感嘆稱「現在時代變了」。美國Futurism網站10月18日報道稱,中國的太空站的

我覺得似華為實體店多啲囉!

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時中國/690813/美媒-中國太空站內部設計像-蘋果商店-國際太空站相形見絀

老尾咁都想用黎打飛機

之前唔係吹話突晒d線出黎, 方便修理+搵問題咩

咁又唔可以咁比較,國際太空站係舊物,當然不能同中國太空站比較。一個老人怎可能同年青人鬥美鬥健康!

時代進步嘅表現

美媒都癡膠很線的,用五十年前的汽車同今時今日的汽車去作比夠,緊係相形見絀架啦!

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-10-21 08:43 AM 發表
我都覺得係,你睇下印度街邊啲電線就知,真係好方便好人性化

引用:
原帖由 必佬 於 2021-10-21 08:56 AM 發表

我都覺得係,你睇下印度街邊啲電線就知,真係好方便好人性化
咁廟街d電線, 直情藝術品啦

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 21-10-2021 08:43 發表
明線真係方便,不過唔靚

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-10-21 09:03 AM 發表

明線真係方便,不過唔靚
明線都唔代表方便........係無重狀態下.......

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 21-10-2021 09:08 發表

明線都唔代表方便........係無重狀態下.......
起碼唔洗爆開晒D槽先見到

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-10-21 09:10 AM 發表

起碼唔洗爆開晒D槽先見到
壞車開車頭蓋, 見到d線=整到???

引用:
原帖由 siuhung 於 2021-10-21 08:53 AM 發表
美媒都癡膠很線的,用五十年前的汽車同今時今日的汽車去作比夠,緊係相形見絀架啦!
yes, it is unfair

西方幾十年來把中國排除在外
中國卻弄了個五星級的太空站
真的會瘋

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]