• 瀏覽: 6,171
  • 回覆: 13
網上近日流傳影片,港鐵車廂內有數名乘客「開枱」打麻雀,車廂內有不少乘客圍觀。港鐵回覆《香港01》證實,上周三(13日)有5名男子在旺角站上車後

除左呃like 搏見報,完全想唔到有咩企圖!

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/社會新聞/691116/港鐵車廂5乘客-開枱-打牌-港鐵籲保持車廂暢通勿滋擾他人

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 CallMeKSM 於 2021-10-21 12:12 AM 發表
網上近日流傳影片,港鐵車廂內有數名乘客「開枱」打麻雀,車廂內有不少乘客圍觀。港鐵回覆《香港01》證實,上周三(13日)有5名男子在旺角站上車後

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211020/527637396422922240625049.jpeg/CYehiFACpi-p8lb4tL3gzzEL7i_GUpYs6OYUCujmFAo?v=w1280r16_9
幾時打邊爐、燒野食?!

係地鐵車箱擺酒呀,笨!!

博咩?

引用:
原帖由 台灣小榴槤 於 2021-10-21 12:13 AM 發表
曱甴
肛服開枱?!!

亂用自身自由不理別人

引用:
原帖由 simonfdf 於 2021-10-21 12:15 AM 發表
博咩?
天使雞幾時係車廂表演鐵管舞?!

又係啲呃like嘅仆街!
佔中同曱甴之亂已經將香港之法治觀念、道德觀念徹底破壞;要撥亂反正,沒有其它辦法,只有嚴刑峻法先最快收效。

引用:
原帖由 frankie_123. 於 2021-10-21 12:23 AM 發表
亂用自身自由不理別人
暴力民主 同 濫自由 就係黃黑畜所謂嘅崇高理想!!

其實就係搵包裝同藉口掩飾邪惡!!

真係不撚知所謂

搭好遠咩 打到幾多圈

古靈精怪,呃like

引用:
原帖由 初出熱身 於 2021-10-21 08:09 AM 發表
古靈精怪,呃like
為個 Like 乜都肯制呀!前世!

引用:
原帖由 simonfdf 於 2021-10-21 12:15 AM 發表
博咩?
應該係True or dare呢類遊戲

主題標籤 #港鐵
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]