• 瀏覽: 11,688
  • 回覆: 58
你諗多左,中共大把人才可以接班,無左任何一個人都得

飛機留返下世打啦

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-10-20 10:11 PM 發表
習主席是救世主,是先知,縱然文革死了千千萬萬人,但出了一個習爺爺,就已經好值得!

亡黨又有乜所謂?

最重要是習爺爺可以永遠連任,直至天荒地老!
冇你份啊!

你死咗條心佢罷啦!

引用:
原帖由 孺子牛 於 2021-10-21 07:43 AM 發表

冇你份啊!

你死咗條心佢罷啦!
真可惜啊,自從冇咗肥佬黎之後,班曱甴漢奸祇有死剩把口。

講開又講、中國內部有邊個唔吼住主席嗰位?
又唔好話習係中國人心目中嘅紅太陽咁誇張,
太陽亦總有落山嘅一日。
使唔使你咁心急出帖呀?
而家有一個令西方國家忌憚嘅主席唔好咩?
至於亡黨?
黨係啲咩?名嚟咋,你美爹夠多黨啦,咪一樣來來去去都係咪都係一班財金主話事。

香港就係有啲咁嘅人、扮晒專家咩都識,其實唔講政治仲有大把嘢可以講。
政治?時局,你真的懂嗎?

你老母、美國佬軍艦係南海自出自入班漢奸拍晒手掌。
美國佬發展核武器係保護世界和平,中國發展核武自保都唔得?
咩道理。

看來中央要認真解決法輪功在港播毒的問題了

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-10-20 10:11 PM 發表
習主席是救世主,是先知,縱然文革死了千千萬萬人,但出了一個習爺爺,就已經好值得!

亡黨又有乜所謂?

最重要是習爺爺可以永遠連任,直至天荒地老!
呆仔你好靚仔呀,菊花開有時

引用:
原帖由 mart1212 於 2021-10-21 11:38 AM 發表
講開又講、中國內部有邊個唔吼住主席嗰位?
又唔好話習係中國人心目中嘅紅太陽咁誇張,
太陽總有落山嘅一日。
使唔使你咁心急出帖呀?
而家有一個令西方國家忌憚嘅主席唔好咩?
至於亡黨?
黨係啲咩?名嚟咋,你美爹夠多黨啦,咪一樣來來去去都係咪都係一班財金主話事。

香港就係有啲咁嘅人、扮晒專家咩都識,其實唔講政治仲有大把嘢可以講。
政治?時局,你真的懂嗎?

你老母、美國佬軍艦係南海自出自入班漢奸拍晒手 ...
正,政治只講利益,係班傻閪成日要非黑即白,非友即敵。_

引用:
原帖由 周猩猩同學 於 2021-10-21 11:55 AM 發表

正,政治只講利益,係班傻閪成日要非黑即白,非友即敵。_
問題係一芥草民真係識咩叫做政治?
而家咁亂就係唔識嘅都係度學人講政治。
醫護、十二三歲中小學學生企係學校門口單手揞住隻眼,又話有曱甴係新屋嶺俾人老強。(連係唔係事實都未分清楚)
結果係條單眼女錢照袋、人失蹤。

引用:
原帖由 freeyauchan 於 2021-10-21 07:43 AM 發表

你真撚岸鳩  蔣介石件柒碌就係 屋企比人打劫個妹比人老強 佢重係度搞派系搞內亂自私自利  國民黨邊個軍人冇家人?個個寫絶命書上戰埸! 相反作為領袖架漢奸蔣又做緊咩?   人民係會計數架 吾係幾句囗號就可以過板
凱申公話: 娘希匹,玩踼爆咩!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]