• 瀏覽: 11,763
  • 回覆: 58
引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-10-20 10:11 PM 發表
習主席是救世主,是先知,縱然文革死了千千萬萬人,但出了一個習爺爺,就已經好值得!

亡黨又有乜所謂?

最重要是習爺爺可以永遠連任,直至天荒地老!
在幾多倍,都沒有黃狗主人無齒,

要做西方政客,必須有以下的能力。黃狗只可以做打手,無辦法升級,

1. 做渣男的本領。
2. 懂得到果為因。指鹿為馬
3. 錯,永遠是對方的錯。
4. 沒有恥辱的感覺。
5. 最重要的就是信奉我就是道路真理。我說什么都是真話。

引用:
原帖由 周猩猩同學 於 2021-10-21 11:55 AM 發表

正,政治只講利益,係班傻閪成日要非黑即白,非友即敵。_
黃狗西方就是指講利益啦,非黑即白,非友即敵。要做總統,就必須有以下的能力。

1. 做渣男的本領。
2. 懂得到果為因。指鹿為馬
3. 錯,永遠是對方的錯。
4. 沒有恥辱的感覺。
5. 最重要的就是信奉我就是道路真理。我說什么都是真話。

還有今時今日,只要西方領袖想獨立自主的話,就肯定被扣上親共的帽子。加以抹黑。

提示: 違規內容已被屏蔽
咁啦!畀你講埋歷史,或者全世界。你冇理由揾唔到喎?

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-10-21 06:48 PM 發表

你又黐得幾勻巡噃!

忘記食藥?
你認為呢種人講嘢會有邏輯?
當換咗主席又會用啲咩嘢答你?
大局嘅嘢點講得埋,係唔係直到永遠仲係未知數。
就算習親口話永續我都唔信啦!

管理十四億人口唔係咁易,做唔掂唔使樓主出聲,淨係派系鬥爭都有排搞,難得清淨一下,習近平做耐啲又有咩唔好?

引用:
原帖由 mart1212 於 2021-10-21 19:07 發表

你認為呢種人講嘢會有邏輯?
當換咗主席又會用啲咩嘢答你?
大局嘅嘢點講得埋,係唔係直到永遠仲係未知數。

管理十四億人口唔係咁易,做唔掂唔使樓主出聲,淨係派系鬥爭都有排搞,難得清淨一下,習近平做耐啲又有咩唔好?
所以問到佢口啞啞囉。😜

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-10-22 12:17 AM 發表

習主席做得咁好咁正,引領中華民族偉大復興,無必要換主席!
又唔好咁講,我見你話永續覺得奇怪啫?
至於你話習近平又好又正,好係邊度?正又係邊度,講嚟俾大家聽下,當係學下嘢都好丫。
你好似識啲政治咁喎!
我就真係無咩興趣理佢永唔永續,況且就算習近平親口講我都唔信,亦唔會去估佢係唔係永續。
如果將來換主席你會點講?呢個先至係重點丫嘛。
好歸好太陽總有落山時,以你對時局有認識嘅人嚟睇,到嗰陣你會唔會有失落感?
你想唔想習近平永續丫?
我就唔希望,人總有倦嘅時候,到時又有另一番光境。
留番啲遐想唔係更好咩?
再者江澤民落山嘅時候咪意味著另一日嘅新開始。
無邊個國家會為一個人停下來,日出日落好正常。
樓主唔使咁多愁善感嘅!
如果他日要換主席樓主一定會知,到時歡迎樓主再發高論。

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-10-22 01:05 AM 發表

習主席係神人,當然好!
普通人可以肩扛二百斤,十里不換肩嗎?
可以未完成中學,就入讀清華大學嗎?
可以握一握手,就令小朋友全身溫暖嗎?
嘩!你講咩呀?
神?
我仲以為你係北韓人添,金家係白毛山之子、得天地之力。
習近平嘅出身呃唔到人㗎,上網隨便查得到。
你唔好講埋習近平嘅婚姻,都有得講㗎,又話習近平個女有美國籍添,咁美國領事館點講丫。

英女皇在位都60年啦!你唔出聲?做耐啲有幾奇。
心急得你丫。
你又好鍾意咩都係前面加個英皇御准咩?
不過做慣寵物係咁㗎噃.
人哋包租婆做咗60年你粒聲唔出,習近平坐耐小小就貓西咁嘈?
對我一啲影響都無,佢鍾意坐幾耐咪幾耐囉。
唔坐嘅話咪俾第二個坐囉,只不過係張櫈換咗人啫,有分別咩?
而家習近平好阻住你咩?
唔得閒咪走先囉1

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-10-22 01:05 AM 發表

習主席係神人,當然好!
普通人可以肩扛二百斤,十里不換肩嗎?
可以未完成中學,就入讀清華大學嗎?
可以握一握手,就令小朋友全身溫暖嗎?
好心唔好成個小學雞咁啦, d小學雞最鍾意唔夠人講, 唔夠人打, 就講"係啦, 係啦, 你最叻囉, 宇宙最強呀你, 打遍天下無敵手呀, 好巴閉呀" .....可悲的黃絲

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-10-22 12:17 AM 發表

習主席做得咁好咁正,引領中華民族偉大復興,無必要換主席!
以現時全球  各國領袖計  以大戰略同政治力   冇咩邊個可以完勝 習先生! 你冇資格坐係度同中國人指三道四!  記得從前中國外交官 因包受歧視欺凌  有負人民而跳河自殺!  人類有史以來的屈辱   !作為人類你願意國家走向敗亡?成為人犬?

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-10-22 08:09 AM 發表

無錯,除了習主席,冇邊個可以完勝習主席,天安門應該除咗毛主席張相,掛習主席相!
如果吾系毛澤東  你同你家人 今日重係東亞病夫! 在國外只能飽受 歧視

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]